2021.04.16
Csongor
Kezdőlap Belföld Szép volt: ingyen kapják a hamburgert a mentősök egy gyorsétteremlánctól

Szép volt: ingyen kapják a hamburgert a mentősök egy gyorsétteremlánctól

Bár elvileg megtörtént a rendszerváltás, Magyarország még mindig hamisítatlan házmesterország.

Most egy túlbuzgó budapesti megfigyelő szúrta ki az ablakából, hogy egy esetkocsi személyzete 1 perc 51 másodpercre félreállt egy hamburgerre. Vagyis enni. Éhesek lehettek.

Polgártásunk azonban sérelmezte, hogy a szolgálatot teljesítő személyzet ebédet vásárolt a Szentendrei úti büfénél, mi több erről még fényképet is mellékelt felháborodva.

Az életmentők természetesen nem ellátás alatt vagy helyett, hanem kórházból a mentőállomásra tartva álltak meg egy pillanatra, ami nem veszélyeztette az egység riaszthatóságát vagy befolyásolta a „bevonulás” útvonalát – írta az OMSZ.

De nemcsak az OMSZ reagált, hanem a Zing is. A Budapest mellett már Debrecenben és Székesfehérváron is jelenlevő burgerlánc gyorsan reagált: több száz burgert oszt szét a három város mentősei között a Zing.

„Nem számoltuk ki, csak csináljuk!” – írta a tulajdonos, Susánszky Ádám a kérdésre, hogy mennyit költenek a márkaakcióra.

Szerencsére épül egy új generáció, akik nem mások felnyomására szakosodtak, hanem inkább európai módon segíteni próbálnak.

Indirekt/player.hu