2023.03.29
Auguszta
Kezdőlap Belföld Szabálytalan kamionos ment neki a személyautónak: megsérült egy kismama is

Szabálytalan kamionos ment neki a személyautónak: megsérült egy kismama is

Súlyos sérülést szenvedett egy kismama, amikor az autójukba egy szabálytalanul közlekedő kamion csapódott bele oldalról.

A Törökszentmiklós közelében, a négyes számú főút felé közlekedve, egy mellékúton történt balesetben egy kismama is súlyos sérüléseket szenvedett, akit rögtön kórházba szállítottak. A nő a férjével együtt utazott, az autót szabályosan vezetve, amikor oldalról egy kamion rohant beléjük.

A kamion sofőrje nem biztosított elsőbbséget a személyautónak. Az ütközés ereje olyan mértékű volt, hogy a házaspár járműve végül árokba sodródott. A sérült kismamát csak a tűzoltók tudták kiszabadítani az autó roncsai közül.

„Egy nő súlyos sérüléseket, hasi sérülést, illetve agyrázkódást szenvedett. Egy férfi a hátát fájlalta, őt is a baleseti osztályra vittük” – közölte a Tények stábjával Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Alig egy kilométerre egy másik baleset is történt: hétfőn itt egy kisbusszal ütközött egy kocsi. Innen is több embert szállítottak kórházba. A hírek szerint ebben a balesetben csak könnyebb sérülésekről számoltak be a kiérkező hatóságok.