2023.12.02
Melinda, Vivien
Kezdőlap Belföld Sokkoló tragédia: meghalt az egyik utas az M5-ös pályán történt balesetben

Sokkoló tragédia: meghalt az egyik utas az M5-ös pályán történt balesetben

Egy ember meghalt, egy pedig megsérült, amikor kamion hajtott a veszteglő kocsisorba az M5-ös autópályán szerda délután, a sztráda országhatár felé vezető oldalát a kiskunfélegyházi lehajtónál lezárták – tájékoztatott a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: MTI

Ahogy délután lapunk is megírta, súlyos közúti baleset történt az M5-ös autópályán a Csengelei pihenő közelében. Estére kiderült, hogy a személyautó vezetője a balesetben megsérült, míg utasa a helyszínen meghalt.

Fotó: police.hu

Szabó Szilvia rendőrségi szóvivő közölte: valamivel 14 óra előtt a sztráda 130-as kilométerénél egy újabb kamion hajtott bele az autópályán a három korábbi baleset miatt feltorlódott járműsorba. A tehergépjármű egy személyautónak ütközött neki. Az autó vezetője a balesetben megsérült, utasa a helyszínen meghalt – írta az MTI. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére lezárt autópályáról a határ felé tartó forgalmat a kiskunfélegyházi lehajtónál az 5-ös útra terelik, ahonnan a balástyai felhajtónál tudnak a járművek visszatérni a sztrádára.