2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Belföld Sokkoló: mellrákkal küzd a korábbi magyar válogatott kézisztár

Sokkoló: mellrákkal küzd a korábbi magyar válogatott kézisztár

A korábbi klasszis kézilabdázó Facebook-oldalán jelentette be a hírt.

Bár a kézilabdapályán is megvívta harcait, élete talán legnagyobb csatája előtt áll Tóth Tímea. A Ferencváros és az osztrák Hypo korábbi magyar válogatott átlövője Facebook-oldalán jelentette be, hogy rosszindulatú mellrákkal diagnosztizálták. A Sport Televízió állandó szakértőjének csütörtöki Facebook-bejegyzését tartalmi változtatás nélkül közöljük.

„Nagyon köszönöm azt a sok üzenetet és jókívánságot amit küldtetek, megkaptam és erőt ad a továbbiakhoz…

Rosszindulatú melldaganatot diagnosztizáltak nálam áprilisban, túl vagyok 2 műtéten és az elkövetkező időszakban kemoterápiás kezelést kapok 8-at. Holnap lesz a 2. kezelés.

Amit tudnotok kell, jól vagyok és ezen a jövőben sem fogok változtatni.

A kezelés utáni 48 óra rosszabb, de utána jól vagyok…

Elkezdtem sportolni és egyre jobban tér vissza az erőm, ami szintén segít átvészelni a nehezebb napokat majd a jövőben is.

Sajnos azt tapasztalom, hogy ez a betegség a nőknél nagyon sokaknál jelen van, viszont nagyon szuper szakemberek vannak az orvosok között akik segítenek leküzdeni a betegséget.

Amit mondanak, azt viszont végig kell csinálni!

Nem szégyen segítséget kérni. Én az első pillanattól kezdve onkopszichológussal dolgozom, ahogy megtudtam a diagnózist… Nem akartam egyedül feldolgozni ezt az egészet, életem legjobb döntése volt. Így sokkal könnyebb végigjárni és megérteni a folyamatokat, érzéseket ami a betegséggel jár.

Tehát csak annyit szerettem volna közölni veletek, hogy jól vagyok, erős vagyok, lesznek gyengébb pillanataim, de a sport megtanított küzdeni, viselni a terheket.

A szeretteim és a legjobb szakemberek mellettem vannak, tehát minden rendben van és lesz is!

Köszönöm a biztatás! ♥️♥️♥️

Vigyázzatok magatokra!”

Az egykori klasszis kézilabdázónőnek két éve koraszülötten, 25 hetesen jött világra kisfia, Lacika, és bár mind ő, mind családja, valamint a kórház személyzete is mindent megtett, végül a gyermek 12 napos korában elhunyt.

Indirekt/Blikk