2021.04.16
Csongor
Kezdőlap Belföld Sebestyén Balázs döntött: újra lovagolni kezd a karantén alatt

Sebestyén Balázs döntött: újra lovagolni kezd a karantén alatt

A közösségi oldalán fejtette ki véleményét Sebestyén Balázs a koronavírus-járvány terjedésének csökkentése érdekében meghozott legfrissebb szigorításokról: a műsorvezető elárulta, mihez kezd az elkövetkező néhány hétben.

Régóta hanyagolt hobbiját kezdi el most újra Sebestyén Balázs. A rádiós műsorvezető a Facebook-oldalán árulta el rajongóinak, hogy ismét lovagolni kezd, ezt annak kapcsán közölte, hogy Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön egy online sajtótájékoztató keretein belül bejelentette, a koronavírus-járvány terjedésének csökkentése érdekében újabb korlátozó intézkedéseket hoztak.

Mint ismert, az óvodákat és általános iskolákat április 7-ig bezárják, valamint az üzleteket is március 8-tól március 22-ig, kivéve az élelmiszerboltokat, patikákat, drogáriákat, benzinkutakat. Bár úgy tűnik, e döntések Sebestyént is meglepték, de a friss poszt tanúsága szerint a tanulnivalóval nagyobbi fia boldogul egyedül is, a műsorvezető a szabadidejében ezért pattan nyeregre.

“Hát ezt nem hiszem el! Megint bezár minden, ahogy az iskolák is, megint online tanulnak, ugyanott vagyunk, mint egy éve! Azt hiszem újra elkezdek lovagolni! Régen sokat nyomtam, csak megszülettek a gyerekek és abbahagytam! Legalább addig sem kell törtekkel, geometriával foglalkoznom, úgyis csak összezavarom! Nagy már, tanuljon egyedül, én megyek terepre!” – írta a közösségi oldalán Sebestyén Balázs.

Indirekt/Blikk