2022.10.03
Helga
Kezdőlap Belföld Schobert Norbi újabb megdöbbentő kijelentése: a zsidók jobban híznak

Schobert Norbi újabb megdöbbentő kijelentése: a zsidók jobban híznak

Ismét olyat mondott a fitneszguru, amivel napokra tematizálta a hazai sajtót, de akkor sem lennénk meglepve, ha ezt most a nemzetközi sajtó is felkapná.

A Neokhon magazinnak adott interjút Schobert Norbi, amiben természetesen megint központi téma volt az általa vívott harc az egészséges életmódét, valamint szóba kerültek az uóbbi időben elhangzott sajáts kijelentései az elhízott emberekről. Ebben az összefüggésben említette meg, hogy véleménye szerint a zsidóságot különösen érinti az elhízás kérdése. Majd hosszan elemzte, hogy szerinte összefüggés van a holokauszt és a ma élő zsidó emberek elhízottsága között:

„De nem azért, mert a zsidók zabálnának, vagy lusták volnának. Azért érinti a zsidóságot különösen az elhízás, mert van a szociológiában, a társadalmakban egy úgynevezett anómia elmélet. Az anómia egy társadalmi törést jelent általában. A holokauszt egy brutális társadalmi törést okozott a zsidóságnál. Milliók haltak halált, éhen is. Képzeljük el, hogy a túlélőkben ennek genetikai kódja öröklődik. Egy kísérlet szerint, ha mindig átengedtek labirintuson egereket, és az egerek bizonyos irányba mentek, akkor ott mérges gázba mennek, de ha egy másik irányba, úgy elemózsiát kaptak. Bizonyított, hogy a túlélő egerek utódai nem mentek többet a mérgesgáz irányába. Ez azt jelenti, hogy genetikai szinten DNS-szinten van emlékezet. Társadalmi szintű óriási éhezés és szenvedés, ami érte a zsidóságot, amiatt hajlamos felhalmozni.”

A fitneszguru szerint a holokauszt túlélése után a zsidóknak módosult a DNS-e, ezért jobban híznak:

„Arra akarok kilyukadni, hogy a holokauszt túlélése után a zsidóknak egyrészt módosultak a DNS-ei, tehát sokkal inkább híznak, hogy ezt a dolgot túléljék, kettő pedig sokkal inkább esznek boldogan, mert van mit” – számolt be Schobert szavairól a 24.hu.