2023.12.08
Mária
Kezdőlap Belföld Rejtélyes módon eltűnt ügyvédet keres nagy erőkkel a rendőrség

Rejtélyes módon eltűnt ügyvédet keres nagy erőkkel a rendőrség

A rendőrség a lakosság segítségét kéri, miután egy eltűnt egy 29 éves férfi hétfőn.

A hatóságok a közleményükben azt írták, hogy jelenleg is keresik dr. Tombácz Ákos Ferencet. A férfi hétfőn kora reggel ment el a budapesti otthonából, azóta viszont senki nem tudja hol van, életjelet nem adott magáról.

Tombácz nagyjából 195 centi magas, normál testalkatú. A haja és a szeme is barna színű. Eltűnésekor sötétkék dzsekit, sötétkék vászon nadrágot, barna bőrcipőt és kék-zöld hátizsákot viselt – közölték.

Tombácz a LinkedIn-profilja alapján a volt fideszes képviselő, Bohács Zsolt ügyvédi irodájában dolgozik. Azóta az Eltűnt emberekért – megoszthatod Facebook-oldalon is kutatnak utána. Az ott keringő információk szerint a férfi délelőtt felszállt egy a Budapest és Szeged között közlekedő vonatra, arról viszont jelenleg nincs információ, hogy megérkezett-e Csongrád vármegye székhelyére.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon. Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon – írták a police.hu oldalon.