KezdőlapBelföldPszichopata nő akart elrabolni egy 2 éves orosházi kisfiút anyja karjából

Pszichopata nő akart elrabolni egy 2 éves orosházi kisfiút anyja karjából

Mariann és kétéves kisfia vasárnap délelőtt gyanútlanul sétált Orosházán, amikor a gyerekrabló rátámadt.

„Add ide!” – szólt rá a halálra rémült édesanyára, aki karjába kapta gyermekét és igyekezett elsietni, de a nő követte őket.

– Többször szóltam neki, hogy hagyjon békén, kérdeztem, mit akar tőlünk. Átrohantam a zebrán a túloldalra, de a nő megragadta a kisfiam hátát, úgy próbálta kitépni őt a karjaimból – idézte fel a – Ripostnak Mariann. – Sikítottam, segítségért kiáltottam, de senki nem jött segíteni. Próbáltam kiszabadítani a kisfiam a nő keze közül. Amikor sikerült, visszarohantam a túloldalra, ott egy család közrefogott és hívták a rendőrséget. A fiam jól van, nagyon figyelünk rá, ha kell, szakember segítségét fogjuk kérni. Később tudtam meg, hogy a támadó pszichiátriai beteg, de akkor is megoldást kellene találni, hogy ilyen ne történhessen meg! – zárta szavait a zaklatott édesanya.

A rendőrség bejelentést kapott, hogy vasárnap két hasonló tartalmú bejelentésis érkezett arról, hogy Orosházán zavartan viselkedik egy nő. Azonnal intézkedtek, hogy a nő másokra ne jelentsen veszélyt és magában se tegyen kárt, mentőt hívtak hozzá.