2021.10.23
Gyöngyi
Kezdőlap Belföld Postán szólalkoztak össze, arcon rúgtak egy nőt Szegeden

Postán szólalkoztak össze, arcon rúgtak egy nőt Szegeden

Arcon rúgtak egy nőt Szegeden – az ügyészség vádat emelt.

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival és nővel szemben, akik tavaly áprilisban verekedtek össze egy belvárosi postahivatal előtt.

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szerint a posta bejáratánál találkozott össze a férfi és élettársa. A járványügyi intézkedések miatt csak négy ügyfél lehetett egyszerre az ügyféltérben, azonban egy nő beelőzte a sort és várakozás nélkül beállt az egyik ablakhoz – írja a 24.hu.

A férfi fotózni kezdte a nőt a telefonjával, erre a másik válaszul arcon köpte. Ezt követően lökdösődés és verekedés alakult ki, a férfi lábon rúgta a nőt, aki kétszer arcon ütötte és egy kukafedelet is hozzávágott a férfihez.

A férfi élettársa megpróbált közbelépni, viszont sikertelenül, így végül ő is és a konfliktusban résztvevő nő is a földre került. Ekkor viszont a férfi arcon rúgta a földön fekvő vitapartnerét, aki nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A verekedésnek a biztonsági személyzet vetett véget.

A portál szerint a járási ügyészség a vádiratban a férfit súlyos testi sértéssel, a két nőt pedig garázdasággal vádolja, azonban a férfi élettársa ellen indított eljárást végül megszüntette az ügyészség.