KezdőlapCímlapMegérkezett Kovács Zoltán, Varga Judit és Orbán Balázs koronavírustesztjének eredménye

Megérkezett Kovács Zoltán, Varga Judit és Orbán Balázs koronavírustesztjének eredménye

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, Varga Judit igazságügyi miniszter és Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára is Facebookon közölte, hogy negatív lett a második tesztje a koronavírusra.

Kovács Zoltán

Az utóbbi napokban több politikus is elkapta a koronavírust, s felmerült, hogy mások is megbetegedhettek a kormányból. Nos, most kiderül, Kovács Zoltán, Varga Judit és Orbán Balázs második tesztje is negatív lett.

Varga Judit ezt írt ma a Facebook oldalán: „Szívből köszönöm a jókívánságokat és a sok biztatást! Továbbra is vigyázzunk egymásra!” Kovács Zoltán egy hétvégi rendezvényen találkozott Hollik Istvánnal, a Fidesz kommunikációs igazgatójával, akiről később kiderült, hogy pozitív lett a koronavírustesztje. „Az egészségügyi szakemberek és a hatóságok vizsgálatáig házi karanténba vonultam, ami alól a második negatív teszt után, az illetékes hatóság előírásait szigorúan betartva mentesültem.” A kommunikációs igazgató egyúttal köszöntet mondott a járványügyi szakemberek profi, gyors és együttműködő munkájáért.

Indirekt/Index