KezdőlapCímlapIzraelben élő jogász vállalta magára: ő az Ördög ügyvédje

Izraelben élő jogász vállalta magára: ő az Ördög ügyvédje

Újabb fordulat, váratlanul bejelentkezett az Ördög ügyvédje, de most névvel-arccal.

Az Izraelben élő ügyvéd, Dániel Péter vállalta magára a titokzatos szivárogtató szerepét.„Egyszerre nevetséges és felháborító, amit az orbáni diktatúra hatóságai, Polt Péter ügyészsége és a TEK dilettáns, ostoba pribékjei művelnek. Hiszen már hosszú ideje pontosan tudják, hogy én vagyok az ‘ördög ügyvédje’, ennek ellenére ártatlan emberekből próbálnak bűnbakot csinálni” – állítja Mandinernek a baloldali ügyvéd, aki már korábban is számtalan hasonlóan meredek kijelentést tett.

Dániel abban is biztos, hogy azért próbálja több körben az ügyészség Czeglédy Csabát ügyvédet megvádolni a kiszivárogtatással, mert rajta nem találnak fogást és Izrael állam őt úgyse adja ki.

Mint ismert, Czeglédy Csabát, aki a DK jelöltjeként is indul az előválasztáson, már áprilisban kihallgatták az ügyben, majd a hét elején újra meggyanúsították, hogy ő lehet az Ördög ügyvédje. A politikus mindannyiszor tagadta vele kapcsolatos ügyészségi vádakat.

Szerdán viszont újra a életjelet adott magáról egy posztban a titokzatos személy, kifigurázva a legfőbb ügyészt, Polt Pétert.

Indirekt/Blikk