KezdőlapCímlapIgaz lehet: Melania Trump hamarosan beadja a válókeresetet

Igaz lehet: Melania Trump hamarosan beadja a válókeresetet

Bár egyelőre érdemes pletyka szintjén kezelni, de a Daily Mail egyes informátorai szerint hamarosan beadja a válókeresetet Melania Trump, a regnáló first lady.

A brit lap felidézi Stephanie Wolkoff tanácsadó korábbi nyilatkozatait, amely szerint Trump és felesége évek óta külön hálószobában alszanak, illetve kiemelik azt is, hogy Melania és Donald Trump házassága csupán egy „üzleti megállapodás”, amely már 15 éve tart.

Omarosa Manigault Newman, az elnök egy korábbi politikai tanácsadójára hivatkozva azt is írja a Daily Mail, hogy Melania Trump

már visszaszámolja a perceket, hogy véget érjen Donald Trump elnöksége és beadhassa a válási papírokat.

A nő szerint Melania azóta szenved, amióta férje az USA első embere lett, és azért nem költözött öt hónapig be a Fehér Házba, mert egy olyan házassági szerződést tárgyalt ki férjével, amely szerint majd gyermekük, Barron Trump örökölheti az édesapa vagyonának felét.

A nyilvánosság előtt történő fagyos pillantások ellenére ugyanakkor Melania Trump azt állítja, hogy remek a kapcsolata a nála 24 évvel idősebb férjével.

Melania Trump házassági szerződésében állítólag van egy kitétel, amelynek értelmében nem nyilatkozhat negatívan, illetve nem írhat könyvet Donald Trumppal való házasságáról. A pletykát erősíti, hogy korábban Trump második felesége, Marla Maples is hasonló szerződést írt alá volt férjével.

Indirekt/noizz.hu