KezdőlapCímlapBerki Mazsi: Krisztián miniszterelnök lesz 10 éven belül

Berki Mazsi: Krisztián miniszterelnök lesz 10 éven belül

Bár a főpolgármesteri székről lecsúszott Berki Krisztián, de elhatározta, hogy 10 éve belül miniszterelnök lesz.

Tavaly ősszel valódi bombaként robbant a hír, hogy Berki Krisztián indul a főpolgármester-választáson. A következő sokk akkor érte az embereket, amikor Berki provokatív módon megkezdte kampányát, azonban hiába törte magát, a győzelem elmaradt, ám felsége szerint ami késik, az nem múlik.

 

Fotó: Facebook

Az asszony meggyőződése, hogy a miniszterelnöki székig fognak együtt menetelni. Sokat tanultak az előző megmérettetésből és biztosra veszi, hogy Berki győzni fog – számol be Berki Mazsi megdöbbentő kijelentéséről a Ripost.

 „A férjem pártot akar alapítani. Teljesen független lesz és új irányt akar mutatni az embereknek. Sokan beszélnek politikáról: jobboldal, baloldal, de senki nincs azzal tisztában, hogy mi mit jelent, vagy mit takar. Nem csak a politikusok, de az emberek sem tudják, hogy mit szeretnének” – magyarázta Berki Krisztián felesége, aki merész kijelentést tett és egyben egy ígéretet is S. Tóth Mártának adott videóinterjújában.

A politikának vannak olyan pontjai, amit nem tartanak be. A politikusok ígérnek valamit, de nem tartják be. Krisztiánt igyekszem mindig a földön tartani, ezért is mondom neki, hogy csak olyat mondjunk, amit meg is tudunk tartani és alá tudunk támasztani. Szerintem Krisztián miniszterelnök lesz 50 éves korára. Ki is ráz a hideg, amikor ezt mondom.– jelentette ki Berki Mazsi.