2021.07.28
Szabolcs
Kezdőlap Belföld Pénzügyi szakember segítségét kéri az áprilisban 2,8 milliárdot kaszáló lottónyertes

Pénzügyi szakember segítségét kéri az áprilisban 2,8 milliárdot kaszáló lottónyertes

Évtizedek óta lottózik, a számokat mindig véletlenszerűen választja ki az a szerencsés játékos, aki április elején 2,8 milliárd forintot nyert az ötöslottóval. Most kiderült néhány infomráció a nyertesről.

2,8 milliárd forintot nyert egy szerencsés játékos az ötöslottó április 3-i sorsolásán. A játékos később kitöltötte a nagynyertesek számára fenntartott névtelen kérdőívet, és megosztott néhány információt magáról, lottózási szokásairól és pénzügyi terveiről – olvasható a Szerencsejáték Zrt. keddi közleményében. 

A kérdőívből kiderül többek között, hogy bár évtizedek óta heti szinten lottózik, eddig még soha nem nyert nagyobb összeget. Rendszerint családtagjaival együtt játszik, így nem meglepő, hogy elsőként párjával osztotta meg a jó hírt, és a nyereményéből is elsősorban a szűkebb családja részesül majd. A nyertes állítása szerint mindig eltérő számokkal játszik, és ezúttal is véletlenszerűen választotta ki mind az öt számot. A kitöltött szelvényt Budapesten adta fel.

A nyereményéről internetes forrásból értesült, arra a kérdésre pedig, hogy mire fogja költeni, több választ is megadott. Ezek között szerepeltek a tárgyi javak, így például az autó és a lakás vásárlás, de a befektetési szándékát szintén feltüntette a válaszaiban. Életvitelében, családi, valamint baráti kapcsolataiban nem tart drasztikus változástól, ugyanakkor pénzügyi tudatosságra vall, hogy tervezi igénybe venni pénzügyi szakember segítségét. A telitalálatot megelőző jövedelmi helyzetét úgy írta le, hogy a megfelelő beosztással családja kijött a havi keresetből. Válaszában azt is kijelentette, hogy folytatni kívánja a lottózást.

Indirekt/origo.hu