KezdőlapBelföldPéldaértékű, amit a járőrök tettek, miután megtalálták a földön összekuporodott férfit

Példaértékű, amit a járőrök tettek, miután megtalálták a földön összekuporodott férfit

Csütörtökön érkezett a bejelentés a rendőrségre, miszerint a Budakeszi Vadaspark környékén valaki leugrott valahonnan – ennyi információval indult el a budakeszi járőr és egy polgárőr.

Fotó: police.hu

Miután kiértek a helyszínre, a park leghátsó parkolója melletti tisztásnál, a sziklapárkányok alatt, a bokrok mögött észrevették az összekuporodott férfit a sötétben. Ezután bekapcsolták a szolgálati kocsi fényszóróit, hogy az érkező mentők könnyebben megtalálják őket. A 23 éves dunaújvárosi férfi a földön feküdt, reszketett a nyirkos ruhájában, ezért a rendőr pokróccal betakarta. Bár fájdalmai voltak, hajlandó volt beszélgetni a rendőrökkel, és bevallotta, hogy ivott, mielőtt a legmagasabb szikla tetejéről leugrott. Elmondta, hogy sajnálja, de nem akar tovább élni. Míg a mentők kiértek a járőr óvatosan megvizsgálta, a férfinek a bal válla sérült és itt-ott zúzódásai voltak. A táskáját kezdte keresni, de nem tudta megmondani, hol hagyhatta el.

Fotó: police.hu

A rendőr ezután segített a mentőknek a nyakrögzítő pánt felhelyezésében és a hordágy cipelésében. A sérültet kórházba vitték, a járőr pedig visszafordult, mert a táska még hiányzott. A sziklapárkányt megkerülve gyalogolt a polgárőrrel az erdei úton a szikla tetejéig, amikor az elemlámpa fényénél megpillantották az elhagyott táskát, benne a boros üveggel és személyes tárgyakkal. Magukkal vitték, hogy visszajuttathassák a tulajdonosának – adta hírül a Blikk.