KezdőlapBelföldÖt éve ment el Somló Tamás: így emlékszik rá az özvegye

Öt éve ment el Somló Tamás: így emlékszik rá az özvegye

5 évvel Somló Tamás halála után özvegye őszintén mesélt arról, hogyan dolgozta fel férje elvesztését.

Szinte hihetetlen, mégis már 5 éve, hogy elhunyt Somló Tamás! A legendás zenész özvegye elárulta a Borsnak, nehezen tudta feldolgozni szeretett férje halálát, gyermeke apjának elvesztését, akinek hiánya mind a mai napig fájdalmas számára:

„Nekem rettenetesen nehéz volt Tamás halála után. Magányosan, egyedül másztam ki ebből az egészből. Tudtam, hogy ekkora fájdalommal nem tudok nap mint nap szembenézni és cipelni, mert nagyon megvisel, ezért a vele kapcsolatos szép emlékeimet becsomagoltam, betettem egy dobozba, majd felraktam a szívem kis vitrinjébe a polcra. Neki mindig lesz ott helye” – kezdte a lapnak Keszthelyi Gyöngyvér, aki főleg lánya miatt nem tehette meg, hogy beleroskad a gyászba, hiába érezte úgy, Tamással együtt lelke egy darabja is elhunyt.

„Ő annyira meghatározó része volt a családunknak, hogy nem vagyunk, nem maradtunk nélküle. Itt van velünk a mindennapokban, a családi összejöveteleken, a lányom okos szemében és mosolyában.”

Gyöngyvér szerint férje elvesztése ezek mellett a legváratlanabb helyről is visszaköszönt.

„Annyi ember szerette őt… És amikor azt hittem, hogy emiatt sokkal lassabban leszek túl a gyászon, rájöttem, hogy ennek a sok embernek a szeretete manifesztálódik és összeadódik, ami erőt adott.”

Indirtekt/Bors