2022.12.05
Vilma
Kezdőlap Belföld Összeomlás: Fekete Dávid taknyos kölyökként sírt, zokogott a fogdában

Összeomlás: Fekete Dávid taknyos kölyökként sírt, zokogott a fogdában

Az énekesből lett csalót hétfő reggel bilincsben vitték el a győri otthonából a rendőrségi fogdába, ahol egyetlen éjszaka alatt összeomlott.

Fekete Dávidot több, mint 100 millió forintos csalás miatt jelentettek fel pórul járt autótulajdonosok. A volt megasztáros énekes azzal magyarázta a helyzetet, hogy rossz üzleti döntéseket hozott, amiket persze megbánt, de szerinte nincs nagy gond, rendbe lehet tenni ezeket az ügyeket. Az optimizmusát nem osztotta az a több tucat ember, akik Dávidtól vásároltak gépjárműveket, vagy neki adták el a sajátjukat, ezért a károsultak előbb rendőrségi feljelentést tettek, majd a hazai sajtót is körbejárták interjúkat adva csak, hogy felhívják a közvélemény figyelmét az arcátlan bűncselekmény-sorozatra. Dávid még ezek után sem érezte, hogy bajban lenne, hiszen egy áprilisban kiszivárgott hangfelvételen azt mondta: “A legnagyobb hülye az, aki feljelent, mert abból nem lesz pénze.” Magabiztosságának május negyedike, hétfő vetett véget, amikor kora reggel rendőrök kopogtattak az édesanyja lakásának ajtaján.

Az egyenruhások házkutatási paranccsal a kezükben érkeztek, Fekete Dávidot megbilincselték és rendőrautóba ültették, a lakást pedig fenekestül felforgatták, minden szekrénybe és fiókba benéztek.

A Bors információi szerint Fekete Dávid édesanyja keservesen sírt, amíg a lakásban kutattak, illetve akkor, amikor a fiát 72 órás előzetes letartóztatásba helyezték. Az énekes nagyon rosszul viseli a bezártságot, egyetlen éjszaka alatt megtört a cellában, az elmúlt órákban a poklok poklát élte át. Eközben a felesége nem is tudta, hogy mi történt, csak egy nappal később. A barát elmesélése szerint senki sem szólt Dávid gyermekei édesanyjának – Regina csak másnap tudta meg, hogy Dávid hűvösre került – mondja a barát – Keresni kezdte, mert elérhetetlen volt mobilon, pedig már el kellett volna utalnia a gyerektartást.