2022.08.15
Mária
Kezdőlap Belföld Összejött Császár Előd és Molnár Anikó – „Belenéztem a szemébe és végem...

Összejött Császár Előd és Molnár Anikó – „Belenéztem a szemébe és végem volt”

A Life TV Vacsorakirály című műsorában derült ki, hogy több, mint 20 éve együtt járt a két híresség. Előd azt is elárulta, miért szakítottak.

A csütörtök esti vendégség végén mindenkinek tátva maradt a szája, amikor Császár Előd elárulta: Anikóval valaha egy pár voltak. „23 évvel ezelőtt találkoztunk egy szórakozóhelyen, ami ma már nem létezik. (…) Anikó sokkal magasabb volt, mint az átlag lányok, a szeme pedig villogott a sötétben. És olyan édes mosolya volt, mint a legfinomabb akácméz. És olyan szeme volt, hogy belenéztem és végem volt (…) Jártunk. Az volt benne a legjobb, hogy nemcsak csajként volt velem jóban, hanem nagyon jó haverok is voltunk. És ez fontos dolog volt.” – mesélte Előd, és elárulta, miért nem maradtak együtt – Én nem voltam alkalmas arra. Ő is nagyon szeretett volna szeretve lenni, én is, de valahogy ez nem volt kompatibilis.”

A Life TV Vacsorakirály című műsorának csütörtök esti adásában Molnár Anikó látja vendégül Gáspár Evelint, Kovács Dórit, Solti Ádámot és Császár Elődöt.