KezdőlapBelföldÖrdög Nóra vallomása: hetek óta autóban él

Ördög Nóra vallomása: hetek óta autóban él

Hetek óta a Bakony legvadregényesebb tájain forog a TV2 új kalandreality-je, a Totem.

A műsorban összesen 14 híresség két csapatban küzd a fődíjért, ám egyelőre hatalmas titok övezi, kik azok. Az azonban köztudott, hogy Ördög Nóra a műsorvezető, aki amikor április végén elkezdődött a forgatás, nem gondolta volna, hogy a leggyakrabban hordott ruhadarabja a télikabátja lesz.

A közel 120 fős stáb minden egyes tagjának, így neki is meg kellett birkóznia az elmúlt hetek inkább őszre jellemző időjárásával, ám kiderült, nem ez volt a legfárasztóbb. Nórának, aki a Ság-hegyen látogattunk meg munka közben, a forgatással ugyanis nem állt meg az élet, mivel a gyerekeinek még tart az iskola, nem tudott a család egész hétre a Balatonra költözni.

– Én az utóbbi hetekben leginkább az autómban éltem, ez lett az elsőszámú otthonom. Ez most egy kisebb csapda, hiszen a magyarországi távolságok nem indokolják, hogy távol legyek a családomtól, így ha este hét körül végzek, megyek haza Diósdra, hiszen még suli van, így napi négy órákat vezettem, de ha Akarattyára megyek, akkor is két és felet – árulta el a műsorvezető, aki szerint ugyan az idő nem volt kegyes hozzájuk, a megáradt patak, a szél vagy a sártenger még jól is jött.

– Ez az idő azért még jót is tesz ennek a formátumnak, napsütésben kevésbé lenne embertpróbáló a kaland – nevetett Ördög Nóra, aki szerint a Totem forgatási körülményei keményebbek, mint az Ázsia Expresszben, a stáb mindent megtesz azért, hogy ő jól tudja végezni a munkáját.

Indirekt/Blikk