2022.08.18
Ilona
Kezdőlap Belföld Öngyilkos lett az ikrekkel terhes nyírségi édesanya

Öngyilkos lett az ikrekkel terhes nyírségi édesanya

A nyírpilisi fiatal édesanya, aki puszta kézzel vetett véget az életének kedden, nem akarta, hogy fájdalmas titkára fény derüljön, s rettegett a gondolattól, hogy elveszik tőle a gyermekeit vérfertőző kapcsolata miatt az. Az ikrekkel terhes nő közeli barátja megdöbbentő részleteket árult el.

Az ikrekkel terhes fiatal nő holtestére az élettársa – aki egyben a féltestvére is – talált rá még kedden. Az öngyilkosság miatt a nevelőapjuk a férfit hibáztatta, aki erre baltával esett neki: fejbe vágta, aztán elmenekült. Végül a helyiek bukkantak rá.

A nyírpilisi nő, aki a rendőrség szerint önkezűleg vetett véget az életének párjával közös otthonukban, két gyermeket hagyott hátra. A pár kapcsolata titkos volt, az öngyilkos nő ugyanis féltestvére volt a férfinak.

A meghalt asszony egyik barátnője névtelenül, telefonon nyilatkozva az RTL Híradójának azt mondta, Mariann legnagyobb félelme az volt, hogy a 2 és 4 éves gyermekeit a vérfertőző kapcsolata miatt elveszik tőle. A rendőrség már vizsgálódott is a viszony miatt a párnál.

Csendes volt, visszahúzódó, szinte a gyerekeinek élt. Nagyon szerette a gyerekeit, és nagyon várta ezt a két ikret is, most, hogy állapotos volt – mesélte a barátnő. Szerinte hiába szabadult évekkel ki a börtönből a nő párja, mrt miután hazatért, a helyi közösség kivetette magából, majd amikor fény derült a féltestvérek közötti tiltott viszonyra, a lakók még inkább hátat fordítottak nekik.

– Kérdeztük Mariannt, kitől vannak a gyerekek, mire azt mondta, a Facebookon jött össze egy emberrel, tőle vannak – mesélte az elhunyt nő barátnője.

Mariannra az élettársa talált rá holtan az otthonuk padlásán, aki – a szomszédban élő nevelőapjuk ségítséget kérve – megpróbálta maga újraéleszteni a négy hónapos terhes kismamát. A férfiak ezután összevesztek, majd a fiatalabbik baltát ragadott és lesújtott a rokonára. A 65 éves nevelőapát életveszélyes fejsérüléssel vitte el a mentő, Mariann titkos szeretője pedig elmenekült a helyszínről. Egy erdős területen talált menedéket, de a helyiek keresőakciójának köszönhetően hamar kézre került.

A Híradó úgy tudja, az indulatok annyira elszabadultak, hogy a rendőrök érkezése előtt a gyanúsítottat többen megtámadták és megverték. Így most a berettyóújfalui börtönkórházban ápolják. A rendőrség emberölés bűntettének kísérlete miatt nyomoz ellene – írta az rtl.hu.