2021.07.24
Kinga, Kincső
Kezdőlap Belföld Öngyilkos lett a kettős gyilkosság miatt körözött szegedi férfi

Öngyilkos lett a kettős gyilkosság miatt körözött szegedi férfi

Holtan találták a szegedi kettős gyilkosság miatt égre földre keresett dr. V. Attila gyógyszerészt – tudta meg a Blikk.

Úgy tudják, a holttestet Szeged közelében találták meg, a férfi végzett magával szörnyű tette után.

Egy fiatal nő és a szerelme életét oltotta ki a 28 éves szegedi gyógyszerész, dr. V. Attila, aki ellen kíméletlen hajtóvadászat indított a rendőrség. Mint azt a Blikk megírta, a nyomozók szombat este bukkantak a párra a Petőfi sugárúti lakásukban. Bár a helyszínre a legmagasabb felszereltségű rohamkocsit riasztották, a tragikus sorsú szerelmespár életét már nem lehetett megmenteni. A belvárosi bevásárlóközpont patikájában dolgozó gyógyszerész Mercedessel menekült el a városból, több emberen elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

A helyszínelés még hétfő délelőtt is tartott, komor tekintetű, állig felfegyverzett katonák állták el a három emeletes társasház bejáratát. Mellette az elszállításra váró zsákokban véres kesztyűk, kötszerek, rongyok hevertek. Miközben egy rendőrnő izgatottan telefonált, kimerült helyszínelő lépett ki a kapun.

A gyalogosok elől a terület el van kordonozva, akinek arra van dolga, csak az autók között tud továbbmenni. A városban sokan most azt találgatják, mi lehetett a kegyetlen leszámolás oka.

Indirekt/Blikk