KezdőlapBelföldÖmlött a könnye a vadító szépségnek: Fésűs Nelly a lányával főz a...

Ömlött a könnye a vadító szépségnek: Fésűs Nelly a lányával főz a tévében

Ma este csodát láthatunk a Life TV-ben, Fésűs Nelly gyönyörű nagylánya is szerepel a Vacsorakirályban. Csenge hősiesen aprítja a vöröshagymát, de nem csak ezért érdemes nézni.

Ma este 19:00-tól Fésűs Nelly mutatja meg főzőtudását. Az ajánló végén pedig Vajtó Lajos is megmondja a magáét! 😂Ti nézitek a Vacsorakirályt? 🤩

Közzétette: LifeTV – 2020. szeptember 3., csütörtök

Ő még csak 17, de már modellkedik, és olyan szép, hogy kevesen hiszik el, minden természetes rajta. Nemrég kénytelen volt nyilvánosan kiállni magáért, mert az a vád érte, hogy sebész szépítette. „Csókolom! Mivel, ahogy Ön is mondta, 17 éves vagyok, úgyhogy semmim nincs megcsináltatva. Az egyedüli nem természetes rajtam az a műkörmöm és van 1 db piercingem. Ez belefér? Vagy ez is soknak számít? Édesanyámat és édesapámat tessék megkérdezni, náluk van a recept. Ez minden, amit itt tetszik látni az ő művük.” – felelte a gyanúsítónak. A mama receptjéről ma este is szó lesz: Fésűs Nelly főz a LifeTV-n a Vacsorakirályban, a kuktája pedig Csenge lesz. Annyit elárulhatunk, hogy a hagymapucolás nagyon megkínozta.