2021.09.23
Tekla, Líviusz
Kezdőlap Belföld Ököllel verte a BMW őrjöngő sofőrje a szerinte lassan vezető nőt

Ököllel verte a BMW őrjöngő sofőrje a szerinte lassan vezető nőt

Maya bűne mindössze annyi volt, hogy a mögötte haladó bmw-s túl lassúnak találta a tempóját.

Sokkoló traumát élt át egy békésen autózó családanya a XII. kerületben, akit ököllel brutálisan megvert egy magából teljesen kivetkőzött autóstársa. Az asszony ugyanis éppen a Szilágyi Erzsébet fasorról a Városmajor felé kanyarodó sávban haladt, mikor a mögötte haladó BMW-s férfi egyszer csak vadul az asszonyra tapadt. A külföldi rendszámú terepjárójával tolni kezdte az édesanyát, mert nem ment elég gyorsan. Mikor a piros lámpához értek, a sofőr kiszállt az autóból, és az asszony felé közeledett, aki szintén elhagyta a járművét.

– Szitkozódva jött felém, én pedig szinte ösztönösen kérdeztem, hogy most meg akar ütni? Ám válasz helyett ököllel bevert egyet – meséli a Ripost-nak Maya. – Nyúltam a telefonomért, de mire felnéztem, már hűlt helye volt. Annyira a történtek hatása alá kerültem, hogy észre se vettem, a bal szemem mellett felszakadt a bőr és folyt az arcomon a vér. Egy arra járó pár figyelmeztetett.

A rendőrség és a mentők is a helyszínre érkeztek, felírták a nő adatait, és látleletet vettek tőle. Bár a pedagógus nyolc napon belüli sérülést szenvedett, napokkal a történtek után is nehezen tudja kinyitni a száját a fájdalomtól.