2022.09.30
Jeromos
Kezdőlap Belföld Norbert hazahozta és eltemette az Olaszországban meggyilkolt kisfiát

Norbert hazahozta és eltemette az Olaszországban meggyilkolt kisfiát

„Kinek gyermekét nem fedi sírhalom, nem tudja, mi a fájdalom.” Az Olaszországban meggyilkolt kisfiú, Alex édesapjánál talán senki nem érzi át jobban most a szívbemarkoló idézet minden szavát. Juhász Norbert élete legnehezebb óráin van túl: szűk körben végső búcsút vett imádott gyermekétől.

A temetésre hosszas szervezés után Magyarországon került sor. A tragikus esemény részleteit a gyászoló édesapa nem szerette volna a nyilvánossággal megosztani.

– Sikerült elintézni, hogy Olaszországból hazahozzák a kisfiam holttestét, így itthon tudunk végső nyugalomba helyezni őt. Nem is akarok és – bevallom – nem is tudok erről többet mondani. A szívemben lévő fájdalom semmihez sem hasonlítható, beszélni sem bírok már róla – sírta el magát Norbert.

Októberében nem csak Magyarországot, de Olaszországot is sokkolta a hír: egy umbriai faluban B. Katalin több késszúrással megölte kisfiát. A véres gyerekről felvételeket készített, melyeket több helyre is továbbított. A nő ezt követően a már halott picivel egy közeli szupermarketbe ment, ahol a kassza melletti futószalagra helyzte az apró testet. Állítólag akkor még azt hitte, a gyermeke él, ezért segítséget kért az ott dolgozóktól. Ám a kiérkező mentők már nem tehettek semmit. Az olasz rendőrség őrizetbe vette a gyilkos anyát, aki azóta is Itáliában raboskodik.

A tragédiát megelőzően a bíróság úgy döntött, az anyjának 24 órán belül át kell adnia a kisgyereket az apának, ezentúl ő gyakorolja a szülői felügyeleti jogot. A korábban felnőtt filmekben szereplő, labilis idegzetű Katalin ezt képtelen volt elfogadni, a kisfiúval együtt Olaszországba szökött. Onnan információink szerint több embert is felhívott, küldjenek neki pénzt és akkor hazajön, ám mivel senki nem utalt neki, végzetes döntésre szánta el magát.

Katalin és Norbert kapcsolata gyakorlatilag már a terhesség alatt, Alex megszületése előtt megromlott. Két éve jogi csatát vívnak, hogy a gyerek kivel éljen. Az apuka hiába próbált bármiféle kompromisszumot ajánlani, volt párja mereven elzárkózott. Katalinnak van egy nagyobb fia is, de hivatalosan őt sem nevelhette, a nagymama volt a nagykorúságáig a gyámja. Norbert jó ideje az Apák az Igazságért Egyesület tagja.

Indirekt/Blikk