2021.04.16
Csongor
Kezdőlap Belföld Nagy műsor lesz ma Gáspáréknál: kegyetlenek egymással

Nagy műsor lesz ma Gáspáréknál: kegyetlenek egymással

Szép kis nőnapi csomagot kap ma este 7-kor a LifeTV-n Bea asszony, férjura ugyanis kegyetlen dolgokat vág a fejéhez. Olyasmiket, amiket egy nő nem csak nőnapon nem akar hallani.

LifeTV-n ma kezdődő új realityben, a Van életünk című műsor első adása fordulatos estét ígér. Egy kis ízelítő Gáspárék családi idilljéből:

Győző: „Megállítottak múltkor a plázában, hogy milyen csinos vagyok. Leállított a gádzsi, szó szerint forogni kellett. Azt mondta, hogy ilyen csípője van valakinek 47 évesen! Nézzél már rám, egy kiló felesleg nincs rajtam!” 

Bea: „Én tartalak téged karban! Ez engem dicsér!”

Győz: „Már ne haragudjál, de én szebb vagyok férfiben, mint te nőben!  Tudod, mennyit dolgoztam ezért a testért? Tudod, hányszor elaltatott a Tizedes doktor?”. A kamerának: „A főzése nagyon-nagyon jó, megfogtam vele az Isten lábát. De ő is, mert ilyen szép embert nem kapott volna, mint amilyen én vagyok. Mert én megmondom őszintén, valamelyik nap belenéztem a tükörbe, azt láttam: csak 3 pattanásom van, az arcom szép, a testem bomba, bjuti, az még mindig nagyon jó”.

Ekkor előkapta azt a nyuszis magazint, amelyben anno feleségéről készült egy szexis fotósorozat. „Ezt a nőt akarom visszakapni! Hol van ez a lány? Ezzel akarok élni, nem pedig azzal, aki előttem áll!”  Olyan volt, mint egy hamvas rózsa”.

Bea: „Visszahoz 30 évvel ezelőtti képeket! Én is visszahozhatnék 20-30 évvel ezelőtti képeket, de ő akkor öregebbnek nézett ki, meg sokkal csúnyább volt, tehát rettenet volt, ahogy kinézett…”