2021.11.27
Virgil
Kezdőlap Belföld Mint a filmekben: Galambos Lajcsi bedrótozva buktatta le a csalókat

Mint a filmekben: Galambos Lajcsi bedrótozva buktatta le a csalókat

Elképesztő részletek derültek ki Lagzi Lajcsi ügyéről, akinek 200 millió forintért enyhébb büntetést ígértek szélhámosok. A zenész komoly akcióban vett részt, hogy lebuktassa a csalókat.

Elképesztő ügybe keveredett Lagzi Lajcsi és neje: csalók Polt Péter legfőbb ügyészre hivatkozva felajánlották, hogy 200 millió forint ellenében kedvező irányban befolyásolják az ítéletet a házaspár bírósági ügyében.

Lajcsi és hét társa víz-, gáz- és áramlopás miatt áll bíróság előtt, júliusban született volna ítélet, ráadásul az ügyész letöltendő börtönbüntetést kért rá, így igen nagy a tét. A Blikk több forrásból is úgy értesült, Lajcsit próbálták megkörnyékezni a szélhámosok, ám a zenész nem ült fel a kecsegtető ajánlatnak, s a vállalkozó megkeresését követően azonnal jelezte a hatóság felé, bűncselekménybe akarják belekeverni. A Borsnak adott nyilatkozatából annyi kiderült, bedrótozva buktatták le a csalókat.

TOVÁBBI HÍREK AZ INDIREKTEN

– Részleteket nem árulhatok el a módszerekről amelyekkel végül kézre kerítették a bűnbandát, de annyit mondhatok, hogy sokkal izgalmasabb volt az egész, mint amit az ember a filmekben lát. Szó szerint minden eszközt bevetettek és persze nekem is segítenem kellett. Maradjunk annyiban, hogy bedrótoztak és ez volt a legkevesebb. Örülök, hogy segíthettem a myomozóhatóságok munkáját, de remélem, többé nem kell átélnem hasonló izgalmakat – mondta röviden a zenész.

Indirekt/Bors