2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Belföld Mindenki megdöbbent, hogy viselkedett a Konyhafőnök leghisztisebb versenyzője - videó

Mindenki megdöbbent, hogy viselkedett a Konyhafőnök leghisztisebb versenyzője – videó

Orsi csaknem otthagyta az egész versenyt, a hisztije viszont felbosszantotta Sárközi Ákost.

A Konyhafőnök csütörtöki adásában Dér Heni babaváró buliját tartotta meg Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő, olyan sztárvendégekkel, mint Király Linda, Tolvai Reni, Szabó Zsófi és Gáspár Niki. Az újra csapatokba rendeződött versenyzők Heni kedvenc ételeit és a terhesség ezen szakaszában számára fontosa alapanyagokat tartalmazó menüjeit főzték le.

A három fogásos menüket a csapatok egy-egy borítékban választhatták ki. A kékek előételként ráksalátát készítettek ruccola salátával, sajt textúrákkal, főételként marharagut zeller és burgonya textúrákkal, végül desszertként Sacher-tortát sütöttek barack textúrákkal. A pirosak előtele kacsamáj terrin, céklasalátával, főételük marha hátszín grillezett spárgával, burgonya textúrákkal, desszertjük pedig almatorta volt.

A babaváró buli elégedett vendégeinek többsége a kék csapatra szavazott, így közülük egy valaki bekerülhetett egyenes ágon a Döntőbe. A kékek konyhafőnöke Kiss Norbert Ádám volt, így az ő kezében volt a döntés: Sárközi Ákos versenyzője saját magát juttatta a Döntőbe. Azonban maradt még egy feladata, amit a zsűri rábízott, meg kellett neveznie azt a csapattársát, akinek a második feladatban egyéniben, a pirosakkal együtt kell főznie, megkockáztatva, hogy akár ki is eshet a versenyből. A rögtönzött konyhafőnök Szeghalmi Orsolyát választotta ki erre a feladatra, aki szemmel láthatólag vérig sértődött a döntés miatt.

A középdöntősök egyéniben folytatták A Konyhafőnök versenyét, a második főzés témája a luxus volt. Olyan alapanyagokat válogatott össze a zsűri, amelyek legalább nevükben sugározzák a luxus életérzést: császárszalonna, gyémántfácán, limuzin borjú, aranydurbincs, aranypisztráng, ezüst branzino és selyemtyúk. A zsűri ezekből a hozzávalókból várt egy fine dining stílusú, akár luxusétterembe is illő főételt. Itt aztán Orsin kifogott egy halnak a kiszálkázása, és bár Sárközi Ákos lement neki segíteni, hamar ott is hagyta, mert felbosszantotta Orsi hisztije.

Indirekt/promotions.hu