KezdőlapBelföldMielőtt megverték volna, néhány órával korábban szerelmet vallottak Orosz Bernadettnek

Mielőtt megverték volna, néhány órával korábban szerelmet vallottak Orosz Bernadettnek

Már több mint két év telt el azóta, hogy a többgyermekes édesanya, Orosz Bernadett döbbenetes fotókat osztott meg magáról a közösségi oldalán. A felvételeken a nő brutálisan összevert arca látható, a szörnyű sérüléseket volt párja okozta kegyetlen ökölcsapásaival. A brutális bántalmazás az egykori alezredes osztálytalálkozója után, egy bujáki üdülőben történt. K. Istvánt életveszélyt okozó testi sértés kísérletével vádolják.

Most egy megdöbbentő felvétel került a Blikk birtokába. Ezen K. István tart beszédet a társainak, akikkel 30 éve végeztek az iskolában. A videót Bernadett készítette a férfi tudtával, emléknek szánták. Előadásában az 54 éves férfi tulajdonképpen egy új életkezdetről beszél.

„Megéltem azt, hogy tudjam bírálni magam. Tudjátok, hogy elváltam tíz éve. Én neveltem a gyerekeimet, büszke vagyok magamra. Mindig arról álmodtam, hogy egyszer valaki mellettem lesz. Azt érzem, hogy az életemben eljött egy olyan pont, hogy döntöttem. Megtörténtek dolgok, levontam a konzekvenciát, tanultam belőle nagyon sokat. Szeretnék egy új életet élni. Egy igazi életet. Szeretek egy nőt, itt ül mellettem” – mondja K. István. Mondatai különös jelentéssel bírnak annak tudatában, hogy néhány órával később kis híján agyonverte a nőt.

– Ekkor már tudta, hogy nem megyek hozzá, mert meghiúsult az esküvő is, amit a hátam mögött leszervezett. Tudta, hogy már nem tud megváltozni, én pedig nyilván nem fogok hozzámenni, ezért beszélhetett erről. A tragédia után megtudtam, hogy két nappal előtte felhívott egy ügyvédet, akit arról faggatott, miképp tudna örökre magához láncolni – kommentálta a Blikknek az eseményeket Orosz Bernadett.

Az ügyben nemrég történt vádemelés, ami alapján három bántalmazás miatt is felelnie kell a férfinek. Ha mindent elismer, három és fél év börtönre ítélnék, de információnk szerint arra hivatkozik, hogy nem emlékszik semmire.

Bár a büntetőügyben még egy tárgyalást sem tartottak, a kettejük között zajló polgári perben már találkoztak egymással. Legutóbb tegnap kellett megjelennie a fővárosban Bernadettnek, ahol egy orvos-, egy pszichológus és egy pszichiáter szakértő is vizsgálta. Az asszony szerette volna, hogy felvétel készüljön az eseményről, de ezt nem engedélyezték neki.

Indirekt/Blikk