2020.12.01
Elza
Kezdőlap Belföld Megható: Alföldi Róbert sírva búcsúztatta a legendás tévést, Kun Zsuzsát

Megható: Alföldi Róbert sírva búcsúztatta a legendás tévést, Kun Zsuzsát

Több százan kísérték utolsó útjára a szegedi Rózsa utcai temetőben a legendás televíziós rendezőt, Kun Zsuzsát.

Egy gyászoló halkan megjegyezte: ilyen sokan nem voltak még itt temetésen. Valóban, a televíziózás világában 48 évet eltöltő legendás „Kuni”-t mindenki imádta, így nem csoda, hogy a tévés szakma színe-java elkísérte őt utolsó útjára.

A ravatalnál több olyan sztár is beszédet mondott, akik hosszú éveket dolgoztak le Zsuzsával. Hajdú Péter kiemelte, hogy eddigi tévés pályafutását végigkísérte Kuni, hiszen ő rendezte az első NÉVshowR-ját és az utolsó Frizbijét is. Alföldi Róbert azt hangsúlyozta beszédében, Kun Zsuzsának köszönheti, hogy az lett ebben a szakmában, aki, és úgy élhet most, ahogy mindig szeretett volna. Búcsúztatója közben többször is meg kellett állnia, a sírás fojtogatta.

Elköszönt még tőle a ravatalnál Hernádi Judit, Eszményi Viktória, Bolyki Balázs, Falusi Mariann és Lang Györgyi is.

Ott volt a gyászoló tömegben többek között Stahl Judit, Dolák-Saly Róbert, Peller Anna és Lukács Miki is, valamint rengeteg tévés rendező, operatőr, szerkesztő, vágó, tévés stábtag.

A beszédek után Peter Sramek énekelte el Zámbó Jimmytől a „Még nem veszíthetek” című dalt – annak idején Kun Zsuzsa rendezte Jimmy tévés műsorát is, csakúgy, mint többek közt a Reggelit, a Dáridót, a Koóstolót, a Pasikat vagy a Friderikusz-show-t is.

A sírnál búcsúzóul több száz fehér lufit engedtek az ég felé a gyászolók, Galambos Lajcsi pedig eltrombitálta az Il Silenziót.

Nyugodj békében, Kuni!