2023.03.25
Irén, Írisz
Kezdőlap Belföld Már új párja van Fekete Dávid feleségének

Már új párja van Fekete Dávid feleségének

Fekete Dávid feleségére a válási procedúra közepette talált rá az új szerelem.

Március elején robbant be Fekete Dávid botránya: az egykori megasztáros énekest azóta letartóztatásba helyezték 100 milliós értékben elkövetett sikkasztás és más bűncselekmények megalapozott gyanújával. Fekete felesége korábban arról beszélt, hogy bár nem szeretné, hogy ikergyermekeik apa nélkül nőjenek fel, de nem hajlandó a börtön falai közé vinni a fiúkat, ezért beadta a válókeresetet. Regina most a Reflektor Online-nak adott interjút, ahol először beszélt új szerelméről.

Regina eddig csak privát közösségi oldalán mutatta meg új párját, Márkot, most azonban úgy döntöttek, a nyilvánosság előtt is felvállalják szerelmüket.

“Az az igazság, hogy Dávid már tavaly Karácsony előtt elhagyott bennünket. Közel egy év elteltével ennyire fiatalon nagyon nehéz három gyermekkel egyedülálló anyaként és nőként magányosan élni, így természetes volt számomra, hogy nyitott voltam egy új kapcsolatra” – nyilatkozta Regina.

A fiatal asszony azt is elárulta a lapnak, hogy új kapcsolata néhány hónapja tart, és nagyon boldognak érzi magát. Mint mondja, sikerült a múltat lezárnia, annak ellenére, hogy vannak még közös fonalaik az énekessel. Hozzátette: ügyvédével arra törekednek, hogy Dávid a gyerekek életének ugyanúgy részese lehessen, mint korábban, mert egyébként kiváló apa, és imádja a fiait.

Regina arról is beszélt, hogy Márknak van már egy kislánya az előző kapcsolatából, de az ő gyermekeit is pont úgy imádja, mintha a sajátjai lennének. Terveik között az összeköltözés is szerepel.

“A válást remélhetőleg év elején kimondják. Ebben a jogi procedúrában is nagy erőt kapok Márktól, mindenben támogat, hihetetlen szeretettel vesz körül bennünket. Azt hiszem ezt az érzést még soha nem éreztem, amit most…” – árulta el.