KezdőlapBelföldLánykérésre készül Jolly

Lánykérésre készül Jolly

Komolyra fordult a kapcsolat, titkos lánykérésre készül Jolly, azaz Tarcsi Zoltán. Az énekes és kedvese, Szuperák Barbara közel három éve alkotnak egy párt, és együtt akarják leélni életüket. Egymásban megtalálták a lelki társukat, a másik felüket, ezért szeretnék, ha kapcsolatuk mihamarabb hivatalossá is válna.

– Két és fél éve vagyunk együtt, érzem, hogy vele szeretném leélni az életemet. Már szóba is kerültek komoly témák, mint a családalapítás, gyermekvállalás és a közös otthon is – kezdte a Blikknek Jolly.

– Mindent együtt csinálunk, Barbi a barátom, a kedvesem, a szerelmem, minden egy személyben, és bár tudom, hogy ő is komolyan gondolja a kapcsolatunkat, azért egy picit félek a nagy korkülönbség miatt, hiszen húsz évvel fiatalabb nálam. Még szeretnénk egy kicsit élni, de az is biztos, hogy együtt akarjuk tölteni minden percünket. Mióta együtt vagyunk, alig töltöttünk külön időt, de ha valami miatt mégis messze vagyunk a másiktól, akkor is egymással álmodunk.

Jolly már volt házas, és bár korábbi kapcsolata zátonyra futott, hisz a házasság intézményében, és szeretné oltár elé vezetni kedvesét.

– Titkos lánykérésre készülök, és szeretném, ha minden meseszerű lenne, amikor felteszem Barbinak a nagy kérdést. Nem akarok több részletet elárulni róla, mert azt szeretném, ha a kedvesem igazán meglepődne, akkor térdelnék le elé a gyűrűvel, amikor egyáltalán nem is számít rá – árulta el.

Indirekt/Blikk