2021.10.23
Gyöngyi
Kezdőlap Belföld Különös egyezség: Curtis kedvese nem találkozhat a rapper kisfiával

Különös egyezség: Curtis kedvese nem találkozhat a rapper kisfiával

Hiába alkot egy párt tavaly nyár óta Curtis és kedvese, Barnai Judit kosárlabdázó, úgy tűnik, a kapcsolatuk nem tud a következő szintre lépni.

A napokban ünnepelte a rapper kisfia, Doncsi a második születésnapját, s bár hatalmas partit szerveztek a tiszteletére, rengeteg baráttal és ismerőssel, Judit nem volt a meghívottak listáján.

Lapunk úgy tudja, ennek fő oka az lehet, hogy Curtis volt felesége, Krisztike és a zenész a szakításukat követően úgy egyeztek meg, hogy kisfiuk ne találkozzon a rapper új párjai­val. Krisztike szerint nem kell kitenni annak a kisgyereket, hogy amíg nem fordul igazán komolyra a kapcsolat az édesapja és új annak szerelme közt, addig Doncsi megismerje vagy időt töltsön vele. Ezért is fordulhatott elő, hogy se a születésnapi zsúron, se a pár nappal később megtartott keresztelőn nem volt ott Judit.

– Mindkét alkalommal ott volt az egész család, együtt ünnepelték Doncsit, de sokaknak feltűnt, hogy Judit nincs ott. Krisztike és Curtis viszonya rendeződött a szakítás után, nagyon kulturáltan viszonyulnak egymáshoz, hiszen tudják, hogy közös gyermekük örökre összeköti őket – mesélte a Blikknek a pár egyik ismerőse. – Hiába tudja mindenki, hogy Curtisnek új kedvese van, ilyenkor olyan, mintha ez az egész nem létezne. Persze, senki nem akar beleszólni, ez az ő dolguk, de már több mint egy éve együtt vannak Judittal, kulcsuk van egymáshoz, és teljesen egyértelmű, hogy szeretik egymást, komolyan gondolják a kapcsolatukat.

Ennek ellenére sem tört meg a jég, s a rapper maga mesélt arról, hogy elfogadta volt kedvese döntését.

– Judy és Krisztike nem találkoztak még, ahogyan a párom és a kisfiam sem. Ezt így beszéltük meg Krisztivel, és ez így is van jól. Nem tudom, Judyt ez zavarja-e, mert nem szoktunk erről beszélni – mondta korábban Curtis az 1 Kanapén című műsorban.

Indirekt/Blikk