KezdőlapBelföldKosaras szerelme tartja a lelket a bátyja miatt aggódó Curtisben

Kosaras szerelme tartja a lelket a bátyja miatt aggódó Curtisben

Barnai Judit támogatja a bátyjáért aggódó Curtist.

Széki Attila Curtis és a válogatott kosárlabdázó Barnai Judit története álomszerűen kezdődött. A rapper egy szórakozóhelyen szúrta ki magának a gyönyörű sportolónőt, nem sokra rá pedig már együtt nézték a naplementét.

„Pár ital után már elég bátor voltam, hogy felajánljam: szívesen megnézném vele a lenyugvó napot. Szereztem egy vitorlást, mindent megszerveztem. Romantikusra sikerült az este, de ez még nem randi volt, pusztán szimpatizáltunk egymással” – idézte Curtist a HOT! Magazin.

A szerelmesek kapcsolata azóta tökéletesen alakult, Judit pedig még csapatot is váltott, hogy párja közelében lehessen, akire rá is fér a támogatás, Curtis ugyanis bátyja, Lajos miatt élete egyik legnehezebb időszakát éli meg. 18 évvel idősebb testvérét ugyanis Katzenbach Imre meggyilkolásával gyanúsítják.

A HOT! információi szerint a rapper hisz Lajos ártatlanságában, ám ezekben az időkben rengeteget segít neki, hogy nem kell mindennap egyedül egy üres lakásban elaludnia, illetve éjjelente verejtékben úszva hánykolódnia, Judit ugyanis minden támogatást megad neki. A kosaras egyedi személyisége, vidámsága a legsötétebb időkben is tartja benne a lelket miközben folyamatosan biztosítja arról, hogy teljes szívéből szereti őt.

Indirekt/Blikk