2021.01.23
Rajmund, Zelma
Kezdőlap Belföld Kitalálták mi lesz a Barátok közt vége - Varga Iza rajongói siratják...

Kitalálták mi lesz a Barátok közt vége – Varga Iza rajongói siratják a sorozatot

Sokkolta a tévésorozat nézőit a ma reggeli hír: 22 év után befejeződik a Barátok közt. Iza, a szappanopera egyik főszereplője megpróbálta felvidítani rajongóit.

„Neeeeee! Az elejétől fogva néztem! Nem hiszem el! Nagyon sajnálom!” – százával özönlenek a hasonló hozzászólások Varga Iza, a sorozat Nórája közösségi oldalára. Együtt siratják, búcsúztatják a teleregényt, aminek kivégzésével sokan az RTL Klubot vádolják, mert állandóan változtatták a műsorkezdést. Mások inkább a történet befejezését találgatják. Két lehetséges változat: Nóra férjhez megy, hatalmas ünnepség, csak Miklós ül otthon, s amiért elveszítette élete szerelmét, fejbe lövi magát. Nóra az oltár előtt tudja meg, hogy meghalt. Vagy: Számtalan próbálkozás után Nóra teherbe esik Miklóstól és ikreket szül…

Iza is szomorú, de azért megpróbált valami bíztatót írni a Barátok közt fanoknak: „A hír igaz, a történetünk a végéhez közeledik. Meg vagyunk illetődve, de ezt arra fogjuk fordítani, hogy az elkövetkezendő 4 hónap feledhetetlen legyen a számotokra”