KezdőlapBelföldKis Grófóval is kampányol Orbán Viktor

Kis Grófóval is kampányol Orbán Viktor

Magyarország miniszterelnöke még idézett is az egyik legendás dalból, amit sok millióan ismernek Kis Grófonak köszönhetően. Ezt átköltötte, s kampányszlogenné gyúrta át. Így lett belőle:

A nézése, meg a járása, előre menjünk, ne hátra!

Már csak pár nap választ el minket attól, hogy megtudjuk, ki nyeri a 2022-es választásokat Magyarországon. Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke ezúttal is harcba száll a kormány irányításáért, de a végeredmény csak vasárnap este derül ki.

Az biztos, hogy Orbán Viktor is teljes erőbedobással vág neki a kampány hajrájának, ám a Kis Góroval közös fotója nem most készült. Azonban más furcsaság is van a dolog mögött: egy héttel ezelőtt, az RTL Klub Persze, hogy szavazok! címmel indított reklámkampányában a mulatós sztár is feltűnt, a szavazás fontosságára bíztatott mindenkit.

– Nagyon fontos az, hogy milyen országban élünk és kik képviselik ezt az országot. Négyévente mindenkinek van lehetősége és esélye arra, hogy tegyen egy X-et. Most mindenki tegye meg, illetve négyévente újra menjen el és tegye meg. Sorsdöntő is lehet akár. Ahogy teltek az évek, tudatosult bennem az, hogy mennyire is fontos az, hogy az ember elmenjen, és igenis szavazzon – hallható az RTL Klub videójában, amiben csupán a szavazás fontosságára hívják fel a figyelmet, azt nem kívánják hangoztatni, szerintük ki kire tegye a voksát.