KezdőlapBelföldKét országgyűlési képviselő is koronavírusos lett

Két országgyűlési képviselő is koronavírusos lett

Két országgyűlési képviselő is elkapta a koronavírust.

A Fidesz–KDNP képviselője, Tessely Zoltán múlt vasárnap a közösségi oldalán közölte a hírt, hogy élete egyik legnehezebben viselhető betegségétől szenved. A férfi ágyhoz kötve, holtsápadt arccal mondta el, hogy pozitív lett a koronavírus-gyorstesztje.

„Az elmúlt 54 évben még ilyen nehezen nem viseltem egy betegséget” – mondta a képviselő, aki a második oltás után már éppen azon gondolkodott, hogy felvegye a harmadik oltást, de magas ellenanyagszintje végül nem vette rá a döntésre.

Arra kért mindenkit, oltassa be magát, mert ő a bizonyíték rá, hogy két oltás után is padlóra küldheti a vírus az embereket, ezért komoly veszélyben vagyunk, ha nem veszik fel a harmadik oltást.

A Párbeszéd képviselője, Burány András keddi Facebook-posztjában jelentette be, hogy koronavírusos. Elmondta, szombaton lázasodott be, így nem ment el az október 23-i megemlékezésre Kispesten. Noha akkor a koronavírus-gyorstesztje negatív lett, a tünetek gyanúsak maradtak, ezét csináltatott egy PCR-tesztet, amely pozitív lett – vette észre a Hírklikk.

Az írta: három oltás után a tünetek enyhék, egyelőre vitaminkúrán kívül semmilyen kezelést nem igényel a helyzet, de a következő tíz napot most otthon, karanténban tölti.