2023.03.29
Auguszta
Kezdőlap Belföld Két halálos gázolás is történt tegnap este

Két halálos gázolás is történt tegnap este

Gyalogost gázolt el egy személyautó az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalának 17-es kilométerénél vasárnap késő este – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hun.

Azt írták: eddig ismeretlen okból tartózkodott az autópályán egy 29 éves gyalogos, akit egy személyautó ütött el. A balesetben a férfi a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök a helyszínelés idejére az autópálya Budapest felé vezető oldalának külső és belső sávját lezárták, a forgalom a leállósávon halad.

Szintén halálos gázolás történt Budapesten: a Bajcsy-Zsilinszky út és a Zichy Jenő utca kereszteződésében 2023. január 29-én 21 óra 45 perc körül egy gépkocsi eddig ismeretlen körülmények között elütött egy férfit, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére lezárták, a gépjárműforgalom a Bajcsy-Zsilinszky úton a Nyugati tér irányából a Deák tér irányába tartó oldalra terelik. A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja – írja a police.hu.