2023.03.29
Auguszta
Kezdőlap Belföld Késsel támadt élettársa szüleire a makói férfi

Késsel támadt élettársa szüleire a makói férfi

A makói rendőrök befejezték a nyomozást egy helybeli férfi ügyében, aki rátámadt élettársa édesanyjára és annak párjára. A nyomozók magánlaksértés, zaklatás és könnyű testi sértés miatt indítottak ellene eljárást.

A 21 éves S. Olivér 2022. február 8-án élettársa édesanyjának otthona előtt szólalkozott össze a párjával. Ezt látva az asszony a lányát a lakásba hívta, őt pedig megpróbálta elküldeni. Ennek nem tett eleget és rátámadt az anya élettársára is, aki addigra az asszony segítségére sietett. A férfi egy seprűvel próbálta elüldözni a fenyegetőzőt, aki ekkor egy késsel a kezén megsebesítette a sértettet.

Ezt követően a fiatal férfi és akkor már ismét az udvaron lévő párja távoztak a helyszínről. A fegyverrel hadonászó feltételezett elkövetőt a rendőrség beavatkozó egységének munkatársai nem sokkal később elfogták. A Makói Rendőrkapitányságon magánlaksértés, zaklatás és könnyű testi sértés miatt indult ellene eljárás.

A nyomozók az ügy vizsgálatát befejezték, az iratokat vádemelési javaslattal átadták az ügyészségnek – írja a police.hu.