2021.09.20
Friderika
Kezdőlap Belföld Judy 46 évesen is babázni szeretne még

Judy 46 évesen is babázni szeretne még

Az énekesnőnek hiányzik a babázás, ráadásul megfogadta, Majának lesz testvére.

A kockázatok sem riasztják el Judyt attól, hogy valóra váltsa legszebb álmát. Érett fejjel, 36 évesen vált szülővé, de szinte azonnal elhatározta: lesz kistestvére Majának. Bár környezete próbálta lebeszélni arról, hogy negyven év felett gyereket vállaljon, Judy a szívére hallgatott. Két évvel ezelőtt újra babát várt, de elvetélt.

A veszteség lelkileg és fizikálisan is megterhelő volt számára, de nem adta fel a reményt, szeretné még egyszer azt mondani Majának: kistestvéred születik.

– A tizenkettedik héten ment el a baba, ami megviselt, de hiszünk a sorsban, és abban, hogy minden okkal történik. Ha esetleg most jönne egy kistestvér, annak is nagyon örülnénk, és boldogan vállalnánk. Sokan mondják, hogy 46 éves koromra ezzel már elkéstünk, mert azt a gyereket fel is kell nevelni, de hiszek benne, hogy ha egy ember fiatalosan néz ki, az nem csak a külsőre vonatkozik, és nem kizárólag a genetika miatt van, hanem az egészséges életmódja miatt is – magyarázta a Blikknek az énekesnő, aki úgy érzi, tartogat még nekik meglepetést a sors.

Mint mondja, Maja szélsebesen nő, ha tehetné megállítaná az időt, hiányzik neki, a „babázás”. Abban bízik, lesz még lehetősége rá, mert arra számít, hogy sokáig él majd.

– A nagymamám is későn szült, de 92 éves koráig élt, és még Maját is tologathatta a babakocsiban. Azt gondolom, ha semmi nem jön közbe, nekünk is hosszú élet van megírva – tette hozzá Judy.

Indirekt/Blikk