2023.09.26
Jusztina
Kezdőlap Belföld Itt az igazság: Csolány Szilveszter be volt oltva Janssennel

Itt az igazság: Csolány Szilveszter be volt oltva Janssennel

Lehet, hogy a covid-fertőzés miatt kórházba került Csollány Szilveszter tornász olimpikon oltatlanságáról szóló híradásoknak nincs semmi valóságalapjuk? Váratlan helyről érkezett a cáfolat: egy kutatóorvos szerint egydózisú Janssen-vakcinát kapott, mielőtt kórházba került.​

Egy egész ország aggódva várja a híreket Csollány Szilveszter állapotáról, aki covid-fertőzést kapott, és akit lélegeztetőgép segítségével tartanak életben. Az olimpikonról eddig azt lehetett hallani, hogy súlyos állapotának egyik oka az lehet, hogy nem volt beoltva.

Ebbe a történetbe robbant be a dr. Letoha Tamás kutatóorvos Facebook-oldalán megjelent információ, miszerint Csollány Szilveszter egydózisú vektorvakcinával, Janssennel oltatta be magát.

„Oltott volt. A család orvosa hívott, segítséget kérve. Pont azért, mert a helyi ellátóban az antikoagulációs terápia beemelésével (a heparin hatását ugye, mi elég jól kikutattuk) a nővéremék 25 százalék mortalitással kezelik a COVID-betegeket. De a Korányiban az ország egyik legjobb COVID-orvosa kezeli. Itt és most, kérem, mellőzzük a fals infókat. Egydózisú vektorvakcinát vett fel. Itt egy olimpiai bajnokot teszünk tönkre fals információk alapján” – írta Letoha Tamás egy kommentben. A kutatóorvos, aki a Pharmacoidea HU ügyvezetője, és már 20 éve dolgozik együtt a Pfizerrel, arról számolt be, hogy közvetlenül Szilveszter kezelőorvosától tudta meg, hogy félretájékoztatták a nyilvánosságot – olvasható a promotions.hu-n.