2021.10.17
Hedvig
Kezdőlap Belföld Itt a nagy bejelentés Hajdú Pétertől

Itt a nagy bejelentés Hajdú Pétertől

Februárban reggeli műsorral bővíti programkínálatát a LifeTV – jelentette be Hajdú Péter, a MediaVivantis Zrt. vezérigazgatója.

A LifeTV saját gyártású, élőben sugárzott napindító műsora hétköznap reggelenként kerül képernyőre, a műsorkészítők szándéka szerint szórakoztató és aktuális témákat egyaránt napirendre tűz. 

– A LifeTV január óta teljes napon megháromszorozta, főműsoridőben pedig megnégyszerezte piaci részesedését, 36 helyet javítva jelenleg a 23. legnézettebb kábelcsatorna a hazai televíziós piacon. A számok egyértelműen mutatják, hogy a nézők értékelik megújult programstratégiánkat. Ennek a stratégiának szinte egyenes következménye, hogy a reggeli sávban is erősítünk és olyan szórakoztató, aktuális műsort készítünk, amely tartalmas napindító szórakozást nyújt számukra – mondta Hajdú Péter, a MediaVivantis Zrt. vezérigazgatója. 

A reggeli program február 1-jén kerül először képernyőre. A műsorvezetők kiválasztása folyamatban van, személyüket és a műsor címét a csatorna egy későbbi időpontban fogja bejelenteni.