KezdőlapBelföldIlyen lesz a 2020-as éved

Ilyen lesz a 2020-as éved

Kilencévenként érkezik el az újrakezdés éve. Ismerd meg, hogy most melyik évben jársz, és mi 2020 fő feladata számodra.

SZÁMOL

Az emberi élet kilencéves ciklusokra bontható. Az egyes ciklusok évei is eltérő hatással lehetnek az életedre. Hogy 2020-ban életciklusod mely szakaszánál tartasz pontosan, könnyen kiszámolhatod, és kiderítheted, ez mit jósol neked az esztendőre – írja a Femina.

A születésed napjának és hónapjának számát egyszerűen hozzáadod annak az évnek a számához, amire kíváncsi vagy – tehát 2020-hoz.

Így számold ki a személyes évedet!

Ha például december 11-én születtél, a következőképp kapod meg 2020-ra a személyes éved számát:

a hónap és nap számjegyeit add össze, majd a kapott összeg számjegyeit is újra, míg egyszámjegyű nem lesz,

12 + 11 = 23 = 2 + 3 = 5,

ezután add össze az aktuális, jelen esetben a 2020-as esztendő számjegyeinek összegét,

2020 = 2 + 0 + 2 + 0 = 4,

végül add össze a két számjegyet, és megkapod a személyes éved számát: 

5 + 4 = 9.

Vagyis, ha december 11-én születtél, akkor a kilences számhoz tartozó elemzés lesz jellemző ez életedre 2020-ban. Számold ki a születési adataidból a személyes éved számát, és olvasd el, mire számíthatsz 2020-ban!

1-ES

Ez az év az újrakezdésé és a kezdeményezésé minden téren – a régóta dédelgetett álmok megvalósításának elérkezett az ideje. Nincs más hátra, tedd félre a kételyeid, és higgy magadban! Ha pozitívan állsz hozzá, a szerencse is melléd szegődhet.

Most érdemes, ha szeretnél, munkahelyet váltanod, új vállalkozásba belefognod, ismeretlen dolgokat felfedezned, párkapcsolatodat új szintre helyezned. Az 1-es számmal számodra 2020-ban eljött az idő, hogy saját magadra és a fejlődésedre koncentrálj. Komoly változásokra számíthatsz, ami a karrieren túl lehet akár költözés, új párkapcsolat, barátság vagy a családod bővülése egy új jövevénnyel.

Bár rendkívül fontos, hogy észnél legyél, és racionális döntéseket hozz, érdemes legalább annyira hallgatnod a megérzéseidre is, mint a józan eszedre. Ha úgy érzed, egy ötletben van elég spiritusz, ne félj a megvalósítástól! Az idei évben ugyanis szinte minden próbálkozásodat siker koronázza majd.

2-ES

Tervek szövögetése és lazítás – erre az évre nem igazán lesz jellemző a pörgés, inkább rákészülsz egy intenzívebb időszakra, az önmegvalósítás időszakára, amikor is minden erődre és hitedre szükséged lesz, hogy alaposan átgondolt terveidet megvalósítsd.

Végre több időd jut elgondolkozni a jövődön, ugyanakkor megszilárdíthatod az előző években elért sikereidet, eredményeidet.

A másik fontos feladata ennek az évnek az eddig régóta akadályozó korlátok ledöntése. A  téged korlátozó embereket esélyed lesz végleg leépíteni, és az is bebizonyosodik, hogy az igaz barátokra mindig számíthatsz. Most végre lehetőséged nyílik arra is, hogy elérd a régóta vágyott belső harmóniát. Legtöbb idődet családi körben fogod eltölteni.

Összességében elégedett lehetsz a 2020-as esztendővel, hiszen nemcsak önmagadban találod meg a harmóniát, de meglátod az utad is, hogyan építsd fel magad körül is a világot, amelyben jól érzed magad.

3-AS

Rengeteg változás, új élmény és kaland vár rád az évben. Felpezsdül körülötted a társasági élet, és számtalan új kapcsolatra tehetsz szert – mely mind a munkád, mind pedig a magánéleted szempontjából fontos lehet. A 3-as egyébként is közösségi életet és kreativitást ígér, így itt az ideje, hogy valóra váltsd az álmaidat. A társasági életedből szerzett kapcsolati tőkével akár vágj bele az új munkádba vagy vállalkozásba. Idén bebizonyosodik, hogy, aki mer, az nyer, és, ha nem szabsz gátat a fantáziádnak, beérik minden fáradozásod gyümölcse.

A hármas személyes évben a legerősebb az ember személyes varázsa, ezért most nem szabad hagynod, hogy bárki letörje az önbizalmad, vagy eluralkodjon rajtad a kisebbségi érzés. Ha hiszel magadban, és szereted magad olyannak, amilyen vagy, mások szemében is tetszetősebb lehetsz. Erre a magabiztosságra annál is inkább szükséged lesz, mert ez az év kedvez az érzelmi, szerelmi ügyeknek is, illetve új kapcsolatok kialakítására is kiválóan alkalmas. Használd ki, mert ilyen erős, kedvező éved kilenc év múlva lesz ismét.

4-ES

A négyes szám rezgése leginkább az önképzésre, szakmai tapasztalatod elmélyülésére ösztönöz. 2020 dolgos év lesz, keményen meg kell dolgoznod az eredményekért. Ne várd, hogy bármi is az öledbe hulljon, ez az év az aktív munkával elért teljesítmény éve. Szerencsére azonban hamar tapasztalni fogod, hogy energiabefektetéseidet siker koronázza.

Amit az előző években előkészítettél, vagy megteremtettél, most szépen kicsiszolódik. Tökéletes év arra, hogy a lehetőségeket – sok munkával ugyan – kihasználd. Lakásfelújításra, házépítésre, rutinmunkákra, önvizsgálatra és ezáltal önfejlesztésre a legalkalmasabb ez a része a kilencéves periódusnak.

A 4-es szám a család és a biztonság száma is egyben. Az eddig elért eredményeidet biztos alapokra kell helyezned az idén. Ne vágj bele kétséges tervekbe, most a kivárás és stagnálás hoz sikert. A lassan járj, tovább érsz elve nálad most hatványozottan érvényesülhet.

5-ÖS

Az idei év nem igazán lesz alkalmas arra, hogy hosszú távú tervekbe kezdj. Az ötös szám vibrálása gyakori változásokat és hirtelen fordulatokat hozhat életedben, ami nem feltétlenül csak rosszat jelent.

Az idei évben bizonyos fokú nyugtalanság és elégedetlenség vesz erőt rajtad, ami nem csoda, hiszen a kilencéves ciklus közepén járunk, amikor bármi megtörténhet az életedben. Épp ezért most komoly erőfeszítésedbe kerül, hogy a munkádra, az általad kitűzött célokra koncentrálj, és ne csapongj, ne dönts hirtelen felindulásból sem a munkád, sem a magánéleted fontos kérdéseiben.

Ami a szerelmi életedet illeti, sikereid lehetnek, de vigyázz, hogy meg ne égesd a kezed! Az ötödik évben a legerősebb a szexuális kisugárzás, a vonzerő is ilyenkor jár a csúcson. Azonban figyelj oda arra, hogy kivel és milyen kapcsolatot kötsz, mennyire mész bele egy új szerelembe, mert nem mindig bizonyulnak tartósnak a periódus közepén kötött párkapcsolatok.

6-OS

Az előző év változásai és rendkívüli mozgalmassága alaposan kimerített, azonban ez az év megint nyugodtabb, kiszámíthatóbb lesz mind a karrier, mind a magánélet terén. Alapvetően derűlátóan nézhetsz 2020 elébe.

2020 számodra a szerelem, házasság, család, gyermekáldás éve, ebben az időszakban nemcsak a te érzelmeid erősödnek fel a család irányába, hanem téged is megtalálnak a számodra fontos érzelmi kötelékek. Az ebben az évben kialakuló szerelmek, a most kötött házasságok igen tartósak lehetnek, hosszútávon is remekül működnek.

Nemcsak érzelmileg lesz erős 2020, de az anyagiak terén is kimagaslóan jó időszaknak számít a kilencéves periódusban. Azonban hajlamos leszel a bőkezű költekezésre, a meggondolatlan beruházásokra – amellett, hogy élvezed az életet, érdemes picit tartalékolnod a következő időszakra.

7-ES

A hetes személyes év vibrálása befelé fordulásra, az élet mélyebb értelmének keresésére ösztönöz. Arra viszont különösen vigyázz idén, hogy túlzottan ne határolódj el a külvilágtól. A belső éned ebben az évben fejlődik a legtöbbet, tudatosabbá, érzékenyebbé, kiegyensúlyozottabbá válsz 2020 folyamán.

Különösen alkalmas időszak az önazonossá válás elsajátítására, meditálásra és az elmélyülést igénylő munkákra, így például az írásra vagy akár tudományos feladatokra. A lelki folyamatokat a relaxáció, a jóga, a meditálás nagyban segítheti. Ha ezekkel eddig nem próbálkoztál, akkor itt a kiváló lehetőség.

Bár a hetes alapvetően bevonz vagy felerősít sok szerelmi kapcsolatot, ezek csak a következő évben érnek be. Ez az év tökéletesen alkalmas arra, hogy a régmúlt sebeit begyógyítsd, és megtanulj megbocsátani.

8-AS

2020 a szüret éve lesz: az anyagi gyarapodás és az eredmények beérése jellemzi. Légy bátor, és csak mértékkel a szerénységgel, hiszen itt az idő jelentős célokat kitűznöd magad elé, ugyanis nagyot aratsz idén, ha mersz.

Karriered alakulását illetően pozitív a személyes éved ígérete. A munkádban elismerésben lesz részed, a karriered csúcsára érhetsz, ha okosan és céltudatosan haladsz. Talán az egyetlen veszély, hogy sikereid miatt az új, barátságnak induló kapcsolatokról kiderülhet, hogy erős érdekek húzódnak meg mögöttük. Másrészt, ha nem figyelsz, eltávolodhatsz a szeretteidtől. Légy elővigyázatos, figyelmes, és nem fogsz csalódni.

A karrieren túl az anyagi gyarapodás is jól látható méreteket ölt 2020-ban. Tökéletes év lesz a pénzügyek stabilizálására, lakásvásárlásra vagy akár egy komolyabb összeg összegyűjtésére is. Vigyázz, hogy a felduzzasztott bankszámlád ne csábítson felesleges költekezésre.

9-ES

A lezárás, befejezés éve ez nagyon sok területen, így a karrier, a pénzügyek, a magánélet, az emberi kapcsolatok és a szerelem terén is. A kilences szám rezgése arra ösztönöz, hogy befejezz jó néhány függőben lévő dolgot, azonban nagy ívű, új tervek elkezdésére ez az időszak nem igazán alkalmas. Ha régóta vágysz arra, hogy egy kapcsolat végére pontot tegyél, vagy munkahelyet válts, az idei év a legalkalmasabb terveid megvalósításához.

Most kell összegezned az elmúlt évek tanulságait, érdemes lezárni a régóta húzódó ügyeket, nemkívánatos barátságokat, nemszeretem viszonyokat. Számodra a nagytakarítás éve lesz 2020, hagyj magadnak időt, hogy mindent lezárj lelkileg, fizikailag és szellemileg is. Így lehetsz végül kiegyensúlyozott, és tekinthetsz vissza majd jövő ilyenkor elégedetten az évedre.