2021.04.16
Csongor
Kezdőlap Belföld Hoppá: Sáfrány Emese elárulta születendő babája nemét

Hoppá: Sáfrány Emese elárulta születendő babája nemét

Igazi örömhírről számolt be a közösségi oldalán Sáfrány Emese: a várandós légtornász elárulta születendő gyermeke nemét a rajongóinak.

Kisfiút hord a szíve alatt Sáfrány Emese! Bár a gyönyörű légtornász már a várandóssága feléidejénél jár, elmondása szerint egészen eddig ő maga sem tudta, mi lesz születendő gyermekének neme, így legfrissebb fotóin – amelyek minden bizonnyal egy kisebb babaváró bulin készültek – nem véletlenül ült ki az arcára a meglepettség.

„Végre megtudtuk, hogy kislányunk vagy kisfiúnk lesz… és a lufiból kék konfetti hullott ránk így; Kisfiúnk lesz! Mit szóltok?” – írta Sáfrány Emese, akinek a követői sorban gratuláltak.

A 32 éves légtornász, aki nem tagadja, régóta vágyott már arra, hogy családot alapítson, néhány héttel ezelőtt számolt be az örömhírről, miszerint párjával, Hornyák Ádámmal az első közös gyereküket várják. Emese, aki már több mint négy hónapos terhes, akkor azt mondta, sokan ijesztgették, hogy a terhesség brutális rosszullétekkel járhat, ezzel szemben ő nagyon jól viseli a várandósságot.

Indirekt/Blikk