KezdőlapBelföldHoppá: magyar mezben szurkolt válogatottunknak az amerikai pornósztár

Hoppá: magyar mezben szurkolt válogatottunknak az amerikai pornósztár

Egy híres pornósztár is azon szerencsések között volt, akik a közel teltházas Puskás Arénában szurkolhattak a magyar labdarúgó-válogatottnak a címvédő Portugália elleni Eb-meccsen. Dan Leal, alias Porno Dan esetében nem túlzás, hogy szurkolt a mieinknek.

A férfi 69-es mezszámot viselt – mi mást. Nem egyszeri alkalomról van szó, az amerikai pornósztár lelkes törzsvendég az egyik NB I-es focicsapat meccsein is – írja a Ripost. 

A világ hivatalosan is visszatért a normális kerékvágásba”- fűzte hozzá a képhez, utalva a koronavírus-járvány utáni első teltházas focimeccsre.

Azt már inkább nem idéznénk, hogyan reagált a meccs hajrájában duplázó Cristiano Ronaldo sportszerűtlen gólörömére. Dan Leal amerikai létére az amerikai focinál sokkal jobban szereti az európai labdarúgást, már csak az itteni szurkolók fanatizmusa miatt is. Már napokkal a rajt előtt izgatottan várta az Európa-bajnokság első hazai magyar meccsét.

Nem csak a válogatottunkért szorít, de rendszeresen jár a Honvéd-táborba is a kispestiek hazai vagy akár idegenbeli mérkőzéseire. Dan 2017 óta Budapesten él és dolgozik. Itteni barátai vitték először Honvéd-meccsre, ahol azonnal beleszeretett a hangulatba.

„Már első alkalommal is nagyon tetszett, remekül éreztem magam, így azóta rendszeresen járunk. Ha csak tehetem, ott vagyok a lelátón” – mondta korábban a lapnak.

A közgazdász végzettségű, 51 éves Dan Leal színészként, rendezőként és producerként több ezer felnőttfilmet és -jelenetet készített már. Több mint 150 díjra jelölték, 2015 óta tagja a pornós Hírességek Csarnokának.