2021.06.20
Rafael
Kezdőlap Belföld Hoppá: Dallos Bogi helyett Csobot Adél lesz a mentor az X-Faktorban

Hoppá: Dallos Bogi helyett Csobot Adél lesz a mentor az X-Faktorban

Néhány nappal ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy az X-Faktor jubileumi évadában Léka-Kiss Ramónát Miller Dávid váltja, s a fiatal tévés lesz a show házigazdája.

A mentorok kilétét azonban egészen eddig homály fedte, bár találgatások voltak, azokat nem erősítette meg a csatorna.

Most azonban az X-Faktor közösségi oldalán bejelentették, hogy Puskás Peti, ByeAlex és Gáspár Laci mellett Csobot Adél lesz a női mentor:

„Csobot Adél az X-Faktor 10., jubileumi évadának új mentora!” – írják a posztban.

Csobot Adélt 2012-ben ismerte meg az ország, amikor szerencsét próbált az X-Faktor harmadik szériájában, ahol egészen a harmadik helyik menetelt Malek Miklós mentoráltjaként.

Az énekesnő ezután 2013-ban adta elő Swing hatás című dalát, majd Kornay Mariann Művészeti Díjat kapott. Ugyanebben az évben megjelent első albuma, Ami a szívemen a számon címmel. A korongon Szenes Iván dalait dolgozták fel.

Adél ezt követően műsorvezetőként is kipróbálta magát, ugyanis az X-Faktor háttérműsorában, az AfterX-ben dolgozott, illetve a Való Világ háttérműsorában, a BeleValóVilágban is feltűnt.

2015-ben szerepelt a Sztárban sztár harmadik évadában, ahol 4. helyezést ért, majd 2016-ban a Sztárban sztár +1 kicsi zsűritagjaként tért vissza. 2018-ban a Nagy duett hatodik évadában tűnt fel, ahol Rózsa Györggyel harmadik helyezést értek el.

2020-ban ismét az RTL Klubon tűnt fel, az Álarcos énekes nyomozójaként; e műsornak egyébként a párja, Istenes Bence volt a házigazdája.

Indirekt/Blikk