2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Belföld Hoppá: a Honvédban köthet ki Dzsudzsák Balázs

Hoppá: a Honvédban köthet ki Dzsudzsák Balázs

Komoly játékosmozgás várható az NB I-be visszakerült Debreceni VSC-nél. Biztos távozókról már lehetett kellene, a nyáron lejáró szerződésű Dzsudzsák Balázst a hírek szerint a Budapest Honvéd környékezte meg.

Az ismét NB I-es Debrecen két alapemberének, Bódi Ádámnak és Dzsudzsák Balázsnak is június 30-ával jár le a szerződése klubnál. A Nemzeti Sport értesülése szerint míg előbbit szívesen megtartaná a klub, utóbbi könnyen lehet, hogy a Budapest Honvédnál köt ki.

A Honvéd komoly erősítéseket tervez a nyárra. A kapuba már megszerezte Mezőkövesdről Szappanos Dávid kapust. A hírek szerint Lovrencsics Gergőt és a lengyel szerződésről lemaradni látszó Marcel Heistert is leigazolná Horváth Ferenc csapata. Mindkét Fradi-játékosnak lejárt a szerződése.

Debrecenből már biztosan távozik Kinyik Ákos, Szatmári Csaba és Ugrai Roland. Kérdés, mi lesz Bódi, de főképp Dzsudzsák sorsa.

A 108-szoros válogatott Dzsudzsák Balázs 2020-ban tért vissza Debrecenbe, 26 meccsen 5 gólt rúgott, s elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy DVSC egy év után visszatért az NB I-be.

Indirekt/Blikk