2022.06.30
Pál
Kezdőlap Belföld Hónapokkal ezelőtt eltűnt László: most kiderült, hogy halálos balesetet szenvedett Szerbiában

Hónapokkal ezelőtt eltűnt László: most kiderült, hogy halálos balesetet szenvedett Szerbiában

Rejtélyes körülmények között veszítette életét egy mindössze 31 éves magyar fiatalember, aki Szerbiában szenvedett tragikus autóbalesetet. László Belgrád közelében sodródott le az útról és borult fel az Opeljével. Súlyos sérüléseket szenvedett, kórházba szállították, az orvosok életmentő műtétet hajtottak végre rajta, ám a beavatkozás során elhunyt.

A férfi még április 7-én távozott el lajosmizsei otthonából, és még a legközelebbi hozzátartozói sem tudják, mi történhetett vele az elmúlt bő két hónapban. A magyar rendőrök körözést is adtak ki az eltűnése miatt, de sajnos még a hatóságok sem tudtak időben a nyomára bukkanni.

László albérletben élt és egy vállalkozásban dolgozott a Bács-Kiskun megyei településen. Ugyan zárkózott természete volt, de a szüleivel rendszeresen tartotta a kapcsolatot.

– Az eltűnése előtt öt nappal találkoztunk vele utoljára, amikor egy vendégség után beugrottunk hozzá, de ekkor semmi szokatlant nem láttunk rajta. Nem sokkal utána Angliába utaztunk a másik gyermekünkhöz, őt pedig már hetedike után már nem lehetett elérni sehogy. Akkor derült ki, hogy a mobilját otthon hagyta, amikor a lakás tulajdonosának be kellett mennie valamiért – mesélte megtörten Judit, az elhunyt fiatal édesanyja.

Miután hazatértek, bejelentést tettek a rendőrségen és kezdetét vette a nyomozás. Kiderült, László a bankkártyáját nem használta, és az is, hogy Szerbia felé vehette az irányt kocsijával. A nyomozók még a lakóhelyére is kimentek, hogy DNS-mintát vegyenek a holmijairól, de hiába.

– Ekkor már minden szörnyűség az eszünkbe jutott. Talán megölték, vagy fogva tartják? Ilyen korábban még sosem fordult elő, hogy a telefonja nélkül hosszabb időre eltűnt volna. Amikor csütörtökön jöttek a rendőrök hozzánk, már tudtam, hogy nagy a baj. Ekkor szóltak arról, hogy autóbalesetet szenvedett Szerbiában, és már nem tudták megmenteni az életét. Hihetetlen, borzalmas, felfoghatatlan az egész! Egy éve még ő vitt el minket Horvátországba nyaralni – tette hozzá a könnyeivel küszködve Judit.

A titokzatos ügyben rengeteg kérdésre nincs válasz, László elvitte őket magával a sírba. A gyászoló család szeretné tudni, miért ment el otthonról, mit csinált külföldön, hol élt, és legfőképp, miért nem kereste őket. Azt kérik, aki tud valamit a férfi utolsó heteiről, jelentkezzen.

Indirekt/Blikk