2021.08.02
Lehel
Kezdőlap Belföld Hetek óta készülhetett a brutális kivégzésre a szegedi gyilkos

Hetek óta készülhetett a brutális kivégzésre a szegedi gyilkos

Régóta készülhetett a gyilkosságra V. Dániel – erre utal, hogy csak néhány hete szerezte meg a fegyvertartási engedélyt. Mint ismert, brutális gyilkosság történt szombaton Szegeden. Egy nőt és annak párját lőtte le egy férfi, az elkövető később öngyilkos lett.

Fotó: police.hu

A szegedi pláza patikájában dolgozott gyógyszerészként V. Dániel, aki az eddigi addigi információk alapján szombaton hidegvérrel megölt egy nőt és annak élettársát. A kegyetlen gyilkos a halála előtt meg is erőszakolta a nőt.

Mostanra kiderült, hogy V. Dániel Attila jómódú családban nevelkedett Szegeden. A város egyik elitgimnáziumában érettségizett, ahonnan egyenes útja volt a gyógyszerészeti karra. Az egyetemen ismerkedett meg későbbi áldozatával, Zoéval, aki igen csak megdobogtatta a szívét. A helyiek szerint reménytelenül szerelmes volt a hölgybe – íja a Bors.

Zoé édesanyja vasárnap vendégségbe ment a lányához és leendő vejéhez, ám mikor belépett a lakásba, élete legszörnyűbb látványa fogadta. Az előszoba vérben úszott. A következő pillanatban megtalálta a gyermeke holttestét, egy másik szobában pedig a lánya udvarlójáét, Tamásét.

V. Dániel a kettős gyilkosság után a Szegedtől 114 kilométerre lévő, Békés megyei üdülőövezetbe, Szanazugba menekült, ahol öngyilkos lett: agyonlőtte magát. V. Dániel pár hete szerezte meg a vadászpuskához a fegyvertartási engedélyt, vélhetően azért, hogy leszámoljon szerelmével és a vetélytársával. Hetekig figyelte volt párját és annak új kedvesét, akiket szombat este kíméletlenül kivégzett – számolt be a további részletekről a Blikk.