2022.01.26
Paula, Vanda
Kezdőlap Belföld Havas Henrik nem kegyelmez: keményen nekiment Baukó Évának

Havas Henrik nem kegyelmez: keményen nekiment Baukó Évának

Havas Henrik saját műsorában, a Havas megmondja címűben tálalt ki a Baukó Évával kapcsolatos ügyéről. Nemes egyszerűséggel azt mondja róla, hogy egy szerencsétlen nő, és nem is tud igazán haragudni rá. A történet az egy állítás, egy tagadás esete, vagyis azt a bíróságnak kell majd eldönteni, ki mond igazat: Baukó Éva, vagy Havas Henrik.

Ahogy a Blikk megírta, Havas Henrik beperelte Baukó Évát, mert az egykori valósághősnő azt mondta, Havas zaklatta őt. Információnk szerint hárommillióra pereli az új­ságíró Baukót, aki nemrég azt mondta, tanúi vannak arra, amit Havas tagad, mármint, hogy ő valaha is titkárnője lett volna az újságírónak. A volt valósághősnő ugyanis azt mondja, Havas titkárnője volt, ebben az időben akart vele intim kapcsolatot létesíteni Havas Henrik.

– A dolog lényege az, hogy Baukó Évát beidézte az ügyvédem többször is tanúnak, (még az ATV elleni perben) mert ugye azt állította, hogy én verbálisan zaklattam őt, mint a főnöke, és hogy ő a titkárnőm volt. Ebből semmi nem igaz, és utólag Alekosztól tudtam meg, aki a Baukó Éva barátja volt, hogy azt, hogy a főnöke voltam és ő titkárnőként dolgozott nálam, utólag találták ki, hogy fel tudjanak mutatni egy függőségi viszonyt. Most egy apró-cseprő probléma van, hogy nem volt nálunk foglalkoztatva, nem volt bejelentve, miközben mindenki be volt jelentve, fizettük a járulékokat, nem volt munkaköri leírása, soha fizetést nem kapott, egyszer volt fél órát nálam, amikor titkárnőnek jelentkezett – mondta a videóban Havas Henrik.

Arra a pillanatra, mikor 2017-ben az ügyvédje felhívta, hogy hallotta-e, mivel vádolták meg egy műsorban, így emlékezett vissza:

“Emlékszem, a rakparton mentem, annyira nem izgatott, hogy föl se merült, hogy bemegyek a Dunába izgalmamban, hát ez egy f.szság.”

– Most, hogy a Blikk fölhívott – mondjuk a család nem nagyon örült neki, mert nem mondtam a Havasnénak, hogy nézd már, címlapon vagyok, milyen érdekes, hanem úgy ránézett az újságokra, mert el nem dugtam, mert ahhoz nem lett volna pofám, hogy eldugjam előle, de nem is hencegtem vele. Na mindegy. Havasné azt mondja: Mikor lesz már vége ennek? Hát soha. – mesélte Havas.

Sőt, az újságíró azt állítja: mások annak idején 200 ezer forintot ajánlottak Baukó Évának azért, hogy rá valami terhelőt mondjon. Hogy mindezt honnan tudja? Nos… Alekosz mondta neki állítása szerint.

Havas szerint egyébként a zaklatós sztorinak némileg ellentmond, hogy Baukó Éva, vagy ahogy ő fogalmaz “ez a szerencsétlen nő, mert nem tudok rá igazán haragudni”, azt nyilatkozta korábban, hogy azért nem vezet műsort, mert őt nem zaklatta senki.

Indirekt/Blikk