2021.05.07
Gizella
Kezdőlap Belföld Három szexrabszolgája tucatnyi gyereket szült a csongrádi faluban élő stricinek

Három szexrabszolgája tucatnyi gyereket szült a csongrádi faluban élő stricinek

A rendőrség az 52 éves L. Jenőt emberkereskedelemmel és kényszermunkával, míg a 32 éves élettársát. P. Erikát pénzmosással gyanúsítja a rendőrség.

admin

A Készenléti Rendőrség szegedi Bűnüldözési Osztálya büntetőeljárást folytat egy Csongrád-Csanád megyei községben élő román L. Jenővel és magyar élettársával szemben. Gyanú merült fel ugyanis arra, hogy a férfi három nőt Németországban prostituáltként dolgoztat, és az általuk megkeresett összeg nagy részét elveszi tőlük. A nőket sokszor veréssel és megöléssel is megfenyegette.

Míg a nők Németországban a testükkel keresték a pénzt, a 2 és 16 év közötti, tucatnyi gyerekeikre a férfi élettársa vigyázott otthonában. A kicsiknek az apa többször azt is megtiltotta, hogy anyjukkal beszéljenek. L. Ienő különböző fenyegetésekkel érte el, hogy a külföldön illegálisan megszerzett pénzt a nők átutalják neki, illetve élettársának. A prostituáltként kinn dolgozó hölgyeknek sok esetben annyi pénze sem maradt, hogy ki tudják fizetni szállásukat, vagy fedezni tudják belőle napi étkezéseiket. A nyomozók Csongrád-Csanád megyében összesen öt házban tartottak kutatást. Közülük három ingatlant zár alá vettek vagyonvisszaszerzés céljából. Ezen kívül lefoglaltak két gépkocsit, mintegy tízmillió forint értékben, egy páncélszekrényt és több mobiltelefont – adta hírül a police.hu.

A rendőri műveletek során derült ki, hogy a gyanúsított másik ingatlanában középkori körülmények között, három kiszolgáltatott állapotban lévő férfi él. A tulajdonos folyamatosan dolgoztatta őket: a tanyán lévő valamennyi állat etetése, itatása, gondozása volt a feladatuk. Fizetést azonban nem kaptak, csak alvóhelyet, némi ételt és cigarettát.  A stricit őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását, míg a nő szabadlábon védekezik.